Pizza med tortillabund

pizza pesto opskrift

Denne pizza med pesto er super nem at lave, da den er lavet på tortillas pandekager som bund. Du er selvfølgelig også meget velkommen til lave din egen bund, som du kan finde opskriften på længere nede på siden. 

Pizzaen er som udgangspunkt lavet uden kød, men du kan selv bestemme, om der skal kød på eller om den skal være vegansk. 

Du skal bruge:

Til 1 tortilla pizza

Hvis du ønsker at have kød på din pizza, så kan du bruge sprød bacon eller seranoskinke.

Sådan gør du:

 Fordel lidt ketchup eller hjemmelavet tomatpuré på din tortillas pandekage. 

Ønsker du kød på din pizza, så er det nu du putter din seranoskinke på (vælger du i stedet bacon, så steg denne for sig selv, så du kan bruge det som topping, når pizzaen er færdig.)

Put lidt ost på pizzaen, og bag den i ovnen i 5 min. i en forvarmet ovnen på 175 grader (varmluft).

Lav nu din ønskede pesto (det kan eksempelvis være grøn pesto, rød pesto, pesto chili eller måske vores pesto pizza krydderi) ved at blande krydderiet med vand og olie. Se anvisningen på krydderiglasset. 

Når de 5 min. er gået, tager du pizzaen ud af ovnen og putter lidt skiver tomater på. Læg pizzaen ind i ovnen igen, og lad den bage færdig i yderligere 5 min. 

Tag nu pizzaen ud og smør din hjemmelavet pesto ud på pizzaen, så det er ligeligt fordelt.

Velbekomme.

Bag din egen pizzabund

Du skal bruge:

Til 1 pizzabund

  • 370 g hvedemel eller anden grov mel
  • 1 spsk bagepulver
  • 2 tsk salt
  • 175 ml vand (evt. lidt mere)
  • 2 spsk olivenolie

Sådan gør du:

Bland alle tørre ingredienser i en skål.

Bland olivenolie og vand i en anden skål/litermål.

Tilføj nu væsken over i skålen med de tørre ingredienser lidt af gangen, og rør indtil dejen er fast og klæbrig. 

Hæld lidt ekstra mel ud på bordet og ælt nu videre på dejen på bordet. Rul nu dejen ud til en stor pizza.

Tilsæt fyld og bag pizzaen i ovnen ved 250 grader (almindelig ovn) i 10-12 min.

Se opskrifter på kød-fri retter

Vodka penne med mascarpone og peber rosé

Super lækker vodka penne, som smager himmelsk. Retten er perfek til børnefri weekend eller date-night med kæresten eller ægtefællen. Holder I parmiddag, vil denne ret også være et godt bud på den perfekte start på en god og sjov aften med vennerne....

Pita med hummus og falafel

Pita er både en nem og billig ret, og så smager det bare utroligt lækkert! Hvad end du har lyst til at bage dine egne brød, eller du blot køber dem færdigbagte, er det en nem og lækker spise.I vores version har vi lavet den som en kød fri udgave,...

Patatas bravas

Patatas bravas er en skøn og lækker ret, som vi tit laver, når vi vil hygge os med en god omgang tapas. Med denne klassiske spanske ret kan du servere tapas for dine venner og familie og overraske dem med alternativ spise til det klassiske danske...

Misosuppe

Misosuppe er en meget enkel og lækker suppe. Den består af en base, selve suppen, lavet på sojabønnepastaen Miso og en bouillon. Dertil tilføjer man diverse ingredienser – som regel nudler og grøntsager. Suppen kan også indeholde både fisk og kød...

Indisk Dhal

Dhal, dahl eller daal? Kært barn har mange navne og der er åbenbart flere måder at stave til denne lækre indiske ret. For overskuelighedens skyld holder vi os til førstnævnte stavemåde. Dhal er en virkelig lækker indisk ret, typisk lavet med røde...

Halloumi Grillspyd

Grillspyd er så lækkert og kombinationsmulighederne er utallige!Vi har her lavet en version der er kød-fri, men med den lækre måltidsost Halloumi. Grillspydene kan nydes som hovedret eller som tilbehør til aftensmaden. I denne opskrift er der ikke...

Halloumi fries

Halloumi fries, oste-fritter, cheesesticks, ostestave… Kært barn har mange navne, og disse halloumi fritter er helt klart et indslag i køkkenet der er værd at prøve!Disse halloumi fries er den skønneste kombination af sprødhed, perfekt afstemte...

Grøn risotto med squash, ærter og citron

  Vi elsker en god omgang risotto, og derfor har vi været i køkkenet for at lave en lille opskrift til dig her fra det vestjyske køkken. Denne udgave står på et skønt strejf af sommersmag – perfekt til både de varme sommermåneder, men også til...

Sweet potato fries med timian citronsalt og dip

Med disse lækre sweet potatoes fries kan du hurtigt og nemt servere en anderledes omgang fritter for madelskerne i dit hjem. Vores sweet potatoe fries er en sand succes i vores hjem, og vi laver derfor gerne en ekstra stor portion til når børne og...

Elotes (grillet majs med topping)

Elotes – Hvad er det? Måske har du hørt om dem før – måske har du aldrig hørt det ord før – uanset gennemgår vi lige kort hvad de egentlig er. Elotes er i al sin enkelhed majskolber, der enten er grillede eller kogte, og derefter serveret med...

Se opskrifter på frokostretter

Kartoffelmad med lakserilette og krydderolie

En klassisk kartoffelmad – opgraderet med et tvist af cremet lakserilette, Krydderolie grønsalat fra Vestjyske Delikatesser samt purløg. En sund og nem frokost gjort overdådig og lidt udover det sædvanlige. Det her er ikke en rugbrødsmad, du bliver...

Knækbrød med jomfru i det grønne

Lækre knækbrød er noget, de fleste kan lide. Og vi har været i køkkenet for at lave en opskrift til dig. Knækbrødet er nemt at lave, så hvis du mangler en aktivitet til børnene eller noget lækkert til snacktid om eftermiddagen, så er knækbrød med...

Bagel med ramsløg og Philadelphia ost

OPSKRIFTER TIL HVERDAGEN BAGEL MED RAMSLØG OG PHILADELPHIA OSTDu skal bruge: Til 1 bagel Bagel Salat og grøntsager, såsom tomater, agurk, avocado, rødløg og rucola. Røget laks (du kan også bruge rejer) Philadelphia ost Ramsløg krydderiSådan gør du:...

Mexicanske tortillas

Mexicanske tortillas bliver mere og mere populære herhjemme. Det tynde lækre brød kan fyldes med alverdens skøn fyld, og man opnår en nem og lækker ret, på ingen tid!Vi har valgt at lave en helt klassisk udgave, som vi kender det herhjemme, af en...

Lakseroulade

Lakseroulade er en lækker måde at få fisk på. Den fede røgede fisk, sammen med den friske spinat og den krydrede, velsmagende flødeost er en skøn kombination, med mange anvendelsesmuligheder.Lakserouladen kan både bruges til at indgå i et...

Kyllingesandwich

En kyllingesandwich med lækkert brød og en velsmagende dressing går man aldrig galt i byen med. Kyllingen er lækker og krydret og den kolde dressing med masser af smag og skønne krydderurter er det perfekte supplement dertil.Sammensæt den som du...

Gnocchi

Oplev en harmonisk kombination af krydderier og lækker pesto med vores opskrift på gnocchi med salvie. Denne opskrift bringer sammen den bløde og delikate smag af hjemmelavede gnocchi og den autentiske smag af vores Pesto Tapas Salsa fra Vestjyske...

Burrata

Burrata er en nem og hurtig frokost eller forret, som ikke mindst også er smagfuld og krydretVi er gået klassisk til værks med en lækker blød og cremet burrata på sprødt kerne-rugbrød med frisk spinat, toppet af med vores Bruschetta-pesto og...

Koldhævede boller med smag

Koldhævede boller er en nem og utrolig lækker måde at lave boller på, og så kan de spises til stort set alt. Disse koldhævede boller skal hæve i 8-12 timer – gerne mere, hvis du har tålmodigheden til det. Disse boller er ikke som helt almindelige...

Pita med hummus og falafel

Pita er både en nem og billig ret, og så smager det bare utroligt lækkert! Hvad end du har lyst til at bage dine egne brød, eller du blot køber dem færdigbagte, er det en nem og lækker spise.I vores version har vi lavet den som en kød fri udgave,...

Se opskrifter til fester og gæster

Jomfruhummerhaler med aioli og jordskokke chips

Elegant forret til nytårsaften, til dig der venter gæster. Find her den perfekte opskrift på Jomfruhummerhaler med aioli og jordskokke chips.

Hovedret til nytår: Oksesteg med soufflé og gorgonzolasauce

Eksklusiv hovedret til nytår med efterårets råvarer: Oksesteg med kartoffel-jordskokke soufflé, dertilhørende broccolisalat og hjemmelavet gorgonzolasauce.

Panna cotta med havtorn

Vestjyske Delikatesser giver dig her et forslag, til en traditionel dessert til nytår. Du kan lave den dagen før. Det bliver den faktisk en anelse bedre af.

Asiatisk inspireret kylling i karry

Det asiatiske køkken er velkendt for deres mange lækre smagsnuancer, og mange danskere elsker også, at krydre deres madrepertoire med de lidt mere spicy udgaver, som østens retter byder på. Der er ikke sparet på krydderierne – ej heller smagen! Vi...

Hovedret til nytår: Grillede oksemørbradbøffer

Lækker hovedret til nytår: Grillede oksemørbradbøffer, rodfrugtgratin, Ciabattabrød med fetacreme, Hjertesalat med ost, chorizo og ristede cashewnødder

Lakseroulade

Lakseroulade er en lækker måde at få fisk på. Den fede røgede fisk, sammen med den friske spinat og den krydrede, velsmagende flødeost er en skøn kombination, med mange anvendelsesmuligheder.Lakserouladen kan både bruges til at indgå i et...

Oksefilet med cheddar-kartofler

Lækker og elegant hovedret til nytår som med garanti sende dine gæster hjem mætte. Oksefilet med cheddar, kartofler, bacon-gulerødder og rødvinssauce.

Jordskokkesuppe med chorizo og æble

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi herhjemme er vilde med suppe, både børn såvel som voksne – og derfor vil vi meget gerne dele vores version af jordskokkesuppe med dig. En jordskokkesuppe frisket op med chorizo og æble. Det tager blot 10-15...

Hokkaidosuppe med pulled chicken

Hokkaidosuppe, eller græskarsuppe, er over de seneste par år blevet meget populært og ikke uden grund!Græskarsuppe er både nemt og billigt at lave, og du får den lækreste cremede suppe, der mætter godt. Denne suppeopskrift giver en stor portion...

Burrata

Burrata er en nem og hurtig frokost eller forret, som ikke mindst også er smagfuld og krydretVi er gået klassisk til værks med en lækker blød og cremet burrata på sprødt kerne-rugbrød med frisk spinat, toppet af med vores Bruschetta-pesto og...

Få 10 % på din næste ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

You have Successfully Subscribed!

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen