Fri fragt til pakkeshop ved køb over 250 kr.

Koldpresset rapsolie

FÅ EN GRATIS MADPLAN

 

Vi har lavet en lækker madplan med en række nemme og velsmagende retter til hele familien. Herudover vil du løbende modtage tips til andre lækre opskrifter og inspiration til aftensmaden, festmåltider og snacktid.

Hvem ved, måske du også får en unik rabatkode i ny og næ?

Koldpresset rapsolie – bestil online

Her kan du finde den helt almindelige koldpresset rapsolie, som mange bruger i madlavningen eller til at røre i vores pestoer.
Desuden har vi også 7 krydderolier, du kan vælge imellem, der går godt til salater hele året rundt.

Alle olierne er koldpresset rapsolie, og vi har valgt den bedste rapsolie ud til dig. Når vi laver krydderolierne, tager vi den almindelige rapsolie, som du også kan finde her på siden. Derefter går vi i gang med at eksperimentere med forskellige smagsvarianter med vores krydderier.
Olierne står derefter i lang tid og trækker indtil den dag, vi vælger de bedste smage ud til dig.

Anvendelsesmuligheder med rapsolie

Rapsolien kan bruges i stort set alt madlavning. Så hvis du mangler en lækker olie til salaten, kan du bruge den præcis, som den er – og her kan du få lidt ekstra smag, hvis du vælger en krydderolie som Krydderolie Pastasalat eller krydderolien med oregano og chili.

Da rapsolien indeholder mange enkeltumættede fedtsyrer, er olien også mere modstandsdygtig overfor varme. Det betyder også, at du kan stege kødet eller grøntsagerne i en almindelig rapsolie eller i en krydderolie.
Flere anvender også den koldpressede rapsolie til bagning og friturestegning med stor succes.

Hvis du har ønsker til en bestemt smagsvariant, er du altid meget velkommen til at kontakte os med dine idéer.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen