Vi holder ferie i uge 29 og 30. Vi sender ordrer afsted igen fra den 29. juli – god sommer

Vi holder ferie i uge 29 og 30. Vi sender ordrer afsted igen fra den 29. juli – god sommer

Pesto

Tørret pesto – se vores store udvalg her

Pestokrydderierne er en af de mest populære kategorier hos os, for vi danskere har for alvor taget pestoerne til os. Specielt på tapasbordet bruges det ofte, men det er også ideel til at forkæle en god italiensk pastaret eller et tørt stykke brød.

(Næsten) Hjemmelavet pesto

Elsker du en god hjemmerørt pesto? Det gør de fleste, men vi oplevede, at mange ikke lige har tid til at lave pesto fra bunden og udforske de forskellige smagsvarianter.
Derfor har vi lavet en række pestoer til dig. De er alle tørret, og det eneste, du skal gøre, er at tilsætte lidt vand og derefter tilføje lidt rapsolie, indtil pestoen har den ønskede konsistens.

Vi udvælger selv krydderierne, sammensætter smagene og udvikler løbende nye pestoer til dig. Det hele foregår i den lille jyske by Gram, hvor vi står og blander produkterne, pakker dem og sender dem hjem til dig.

Krydderi, urter og pesto

Pestoerne, som du ser her på siden består af en række gode krydderier og urter, og det vil sige, at du også kan bruge pestoerne til en række andre gode måltider.
Bruschettaen kan også bruges i en god gryderet med oksekød. Imens giver bruschetta barbeque en helt fantastisk rejesalat, når den blandes med creme fraishe.

Så det er kun fantasien, der sætter grænser, når det gælder de tørrede pestoer og god mad.
Hvis du har spørgsmål eller tips, er du altid velkommen til at kontakte os på Facebook og dele dit tip med os.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen