Fri fragt til pakkeshop ved køb over 250 kr.

Pesto

FÅ EN GRATIS MADPLAN

 

Vi har lavet en lækker madplan med en række nemme og velsmagende retter til hele familien. Herudover vil du løbende modtage tips til andre lækre opskrifter og inspiration til aftensmaden, festmåltider og snacktid.

Hvem ved, måske du også får en unik rabatkode i ny og næ?

Tørret pesto – se vores store udvalg her

Pestokrydderierne er en af de mest populære kategorier hos os, for vi danskere har for alvor taget pestoerne til os. Specielt på tapasbordet bruges det ofte, men det er også ideel til at forkæle en god italiensk pastaret eller et tørt stykke brød.

(Næsten) Hjemmelavet pesto

Elsker du en god hjemmerørt pesto? Det gør de fleste, men vi oplevede, at mange ikke lige har tid til at lave pesto fra bunden og udforske de forskellige smagsvarianter.
Derfor har vi lavet en række pestoer til dig. De er alle tørret, og det eneste, du skal gøre, er at tilsætte lidt vand og derefter tilføje lidt rapsolie, indtil pestoen har den ønskede konsistens.

Vi udvælger selv krydderierne, sammensætter smagene og udvikler løbende nye pestoer til dig. Det hele foregår på den vestjyske hede i den lille by Tvis, hvor vi står og blander produkterne, pakker dem og sender dem hjem til dig.

Krydderi, urter og pesto

Pestoerne, som du ser her på siden består af en række gode krydderier og urter, og det vil sige, at du også kan bruge pestoerne til en række andre gode måltider.
Bruschettaen kan også bruges i en god gryderet med oksekød. Imens giver bruschetta barbeque en helt fantastisk rejesalat, når den blandes med creme fraishe.

Så det er kun fantasien, der sætter grænser, når det gælder de tørrede pestoer og god mad.
Hvis du har spørgsmål eller tips, er du altid velkommen til at kontakte os på Facebook og dele dit tip med os.

Hvad skal du have til morgenmad, frokost & aftensmad?

Vi har lavet madplan med en række lækre opskrifter til dig.

Hent dine gratis opskrifterne og madplanen her.

You have Successfully Subscribed!

1
    1
    Kurv
    Økologisk Hvidløgsgrandulat
    Økologisk Hvidløgsgranulat
    1 X 54,95 kr. = 54,95 kr.