Fri fragt til pakkeshop ved køb over 250 kr.

Peber

Få 15 % rabat på din næste bestilling

- når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Der kommer også løbende tips til lækre opskrifter og inspiration til aftensmaden, festmåltider og snacktid.

Peber & peberblandinger – bestil hjem online

Her på siden kan du gå på en sand smagsoplevelse i vores forskellige peberblandinger. Vi vil nemlig gerne sende den bedste kvalitet og de reneste produkter hjem til dit køkken.

Her får du en lille historie om, hvordan de forskellige opskrifter på peber blandingerne er blevet til.
Det er nemlig sådan, at Sonja og Martin – os, der har Vestjyske Delikatesser – elsker mad. Og vi elsker at lave vores egne opskrifter, og vi fandt ret hurtigt ud af, at krydderierne gør en stor forskel.

Derfor har vi brugt de seneste 5 år på at lave nye krydderiopskrifter, der går godt til madlavningen i Danmark. Mange gange er opskrifterne blevet til efter behov fra venner og familie.

Sådan var det også med vores citronpeber. Vi manglede nemlig noget til de bagte ørreder og laks i ovn. Derefter lavede vi opskriften på citronpeberen. Her var lidt af det stærke fra peberkornene og det syrlige fra citronen, der blev blandet sammen.

Hvidløgspeberen kom til, da vi manglede en god allround peber, der kunne gå til kødet på grillen, kryddersmørret og bruges som dip. I dag består hvidløgspeberen af hvidløg, peber, salt, lidt løg og paprika, og du kan finde den lige her.

Vi håber, at du får lyst til at gå på en smagsoplevelse – og det næstbedste er, at du får fri fragt, når du bestiller for over 250 kr.

God appetit!

Tilmeld nyhedsbrev og få 15 % rabat på din næste bestilling

Der kommer også løbende tips til lækre opskrifter og inspiration til aftensmaden, festmåltider og snacktid.

You have Successfully Subscribed!

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen