Kyllingesandwich

En kyllingesandwich med lækkert brød og en velsmagende dressing går man aldrig galt i byen med. Kyllingen er lækker og krydret og den kolde dressing med masser af smag og skønne krydderurter er det perfekte supplement dertil.
En nem og sund frokost
Om du skal have den med på farten eller den skal spises derhjemme, så er kyllingesandwichen er utroligt lækker og enkel ret at samle. Du kan forberede og klargøre alle ingredienser i forvejen, så sandwichen blot skal samles inden du skal ud af døren.
Sammensæt den som du vil
Der findes mange lækre sammensætninger af en kyllingesandwich og man kan lave den lige som man ønsker det. Du kan putte lige det grønt i, som du allerbedst kan lide, og hvad du lige har i køleskabet.
Vi har utallige lækre krydderier der egner sig godt til både dressingen og kyllingen – Se nogle af vores forslag herunder:
Til dressingen: | Til kyllingen: |
Vestjysk dip | allround krydderi |
Tzatziki | kylling rub |
Krydderurtesmør | barbeque blanding |
Det lækreste brød
Om du bager selv eller blot køber dit sandwichbrød er selvfølgelig helt op til dig. I denne opskrift har vi brugt det hurtige og nemme, købte sandwichbrød. Har du lidt mere tid til overs kan du dog også prøve at bage disse koldhævede boller med smag, for lidt ekstra smag til din sandwich.
Velbekomme.
Skal du bruge flere lækre blandinger og basiskrydderier til krydderihylden? Så hop ind i kategorien ‘Krydderier’ lige her og gå på smagsopdagelse.
Du skal bruge:
- Sandwichbrød
- Kyllingebrystfilet
- Hermans grillkrydderi
- Salat
- Grøn peberfrugt
- Rødløg
Til dressingen:
- Creme fraiche
- Hvidløgsaioli
Sådan gør du:
- Tænd din ovn på 200 grader.
- Find et ildfast fad frem og læg kyllingebrystfiletterne heri.
- Drys nu Hermans grillkrydderi over kyllingebrystfiletterne og fordel det godt på kødet.
- Hæld en smule olie over brystfiletterne og kom fadet med kyllingen i ovnen.
- Steg kyllingefiletterne i ovnen i ca. 20 min – til kødet er gennemstegt, men saftigt.
- Mens kyllingen steger klargør du dine grøntsager.
- Dressingen blandes og smages til – lad den trække i køleskabet mens resten bliver færdigt.
- Når kyllingen er færdig skæres den i passende skiver.
- Brødet deles og nu mangler du blot at samle din sandwich.
Velbekomme.
Hvilke krydderier skal bruges til opskriften?
Se opskrifter på kød-fri retter
Se opskrifter på frokostretter
Se opskrifter til fester og gæster
