Grøntsagsstænger med Waikiki dip

Grøntsagsstænger med dip er den perfekte snack, hvis du gerne vil spise sundt og samtidig få noget rigtig lækkert! Det er også en skøn måde at få inddraget mere grønt i både madpakken eller som tilbehør til aftensmaden.
Hvad du vælger af grøntsager er helt op til dig og din smag. Nogle klare favoritter, der er super lækre med dip, er bl.a.
- gulerødder
- agurker
- peberfrugt
- cherrytomater
- blomkålsbuketter
Waikiki dip
Denne dip blanding er en af vores helt store bestsellere af dip-blandinger – og det er ikke uden grund – Den smager fantastisk! Krydderiblandingen er både stærk, sød og med en lækker frugtsmag fra de tørrede ananasstykker. Sammensætningen giver dippen et eksostisk strejf, der næsten sender dig til sydens sol i tankerne.
Vi håber du har lyst til at prøve den af – og føler du dig mere eventyrlysten, har vi samlet en dip-pakke med krydderiblaninger, perfekte til dip.
Dip-pakken kan du finde lige her!
Skal du bruge flere lækre blandinger og basiskrydderier til krydderihylden? Så hop ind i kategorien ‘Krydderier’ lige her og gå på smagsopdagelse.
Du skal bruge:
- 2 tsk. Waikiki dip
- ca. 2 dl creme fraiche
- Dine yndlingsgrøntsager til grøntsagsstænger
Sådan gør du:
- Hæld ca. 2 dl creme fraiche i en skål og hæld 2 tsk. krydderiblandingen over.
- Bland godt med en ske og lad dippen trække på køl i 15 min.
- Skær dine foretrukne grøntsager i stænger og nyd.
Hvilke krydderier skal bruges til opskriften?
Se opskrifter på kød-fri retter
Se opskrifter på frokostretter
Se opskrifter til fester og gæster
