Vi holder ferie i uge 29 og 30. Vi sender ordrer afsted igen fra den 29. juli – god sommer

Vi holder ferie i uge 29 og 30. Vi sender ordrer afsted igen fra den 29. juli – god sommer

Rejesalat

Denne opskrift på rejesalat er nem og enkel. Den tager ikke mere end 10 minutter at røre sammen, og så er smagen henad den lækre rejecocktail fra 80’erner – men i ny og forbedret udgave.

Vi har nemlig brugt vores populære Bruschetta BBQ krydderi, som giver dig al den smag du har brug for i blot en enkelt teske.

Alsidig rejesalat

De fleste mennesker kan lide rejer og skaldyr, og synes det er en lækker spise. En rejesalat er også en alsidig ret, der kan spises ved en række forskellige anledninger. Brug det f.eks. til…

 1. Frokost: Rejesalat er en perfekt ret til en let frokost, især hvis du ønsker noget, der er sundt og fyldt med proteiner. Du kan servere rejesalaten på et stykke brød eller i en basissalat af grønne salater.
 2. Picnic: Hvis du planlægger en udendørs picnic, er rejesalat en nem og lækker ret at tage med. Du kan forberede salaten på forhånd og opbevare den i en lufttæt beholder, indtil du er klar til at spise.
 3. Sommerfest: Rejesalat er en populær ret til sommerfester og grillfester. Det passer godt sammen med andre sommerlige retter, og det er let at tilpasse til forskellige smagspræferencer.
 4. Aftensmad: Rejesalat kan også serveres som en let aftensmad. Du kan tilføje grøntsager eller tilsætte forskellige krydderier for at give retten mere smag og fylde. Den kan også indgå som en ret i en tapas eller sammen med vores lækre tapasbrød.
 5. Festlige lejligheder: Rejesalat er også en populær ret ved festlige lejligheder som jul og nytår. Du kan servere rejesalaten som en forret, som den klassiske rejecocktail eller som en del af et større måltid.

Uanset anledningen er rejesalat en alsidig ret, der er nem at tilpasse til forskellige smagspræferencer og kostbehov.

Andre krydderier

Du kan sagtens eksperimetere med at lave en rejesalat med nogle af vores andre krydderier. Du finder alle vores lækre krydderier og krydderiblandinger lige her.

Du kan også bruge en pesto blanding som du bruger i stedet for Bruschetta krydderiet, det er næsten kun fantasien der sætter grænser. Find alle vores lækre pestoer lige her og gå på smagopdagelse.

 

Velbekomme. 

OPSKRIFTER TIL HVERDAGEN

Rejesalat

Du skal bruge:

ca. 230 gram drænede rejer ( gerne flere )

2 spsk creme fraiche 18%

2 spsk mayonnaise

1 tsk bruschetta BBQ eller bruschetta alm 

Salt og peber

Frisk hakket persille

Sådan gør du:

Rejer drænes i en si. Det kan være en fordel at klemme dem lidt i hænderne efterfølgende, så du får så meget vand fra som muligt – uden at ødelægge rejerne

Rør creme fraiche, mayonnaise, og bruschetta sammen og tilføj herefter rejerne.

Nu sættes det hele på køl i min 1 time inden servering

Ved servering drysses med salt og friskkværnet peber, og pyntes med frisk hakket persille.

TIP: Skal rejesalaten spises som et større måltid, kan du med fordel lægge det over et lag af iceberg salat og herefter pynte med agurkeskiver, citroner og tomater.

hvilke krydderier skal bruges til opskriften?

Se her hvilke krydderier der bliver brugt i denne opskrift, så du kan komme i gang med at kokkerere

se andre opskrifter

Hvis du kunne lide denne opskrift kan du helt sikkert også lide en af vores andre opskrifter!

Se vores store udvalg af opskrifter og find en ret du kunne tænke dig at lave.

0
  0
  Kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen