Spicy suppe med kokosmælk

Vi har været i gang i køkkenet – eller rettere sagt, vores fotograf har været i gang for at lave nye billeder til os. 
Det blev der en helt ny opskrift ud af, som du hellere end gerne må prøve af og skrive til os, hvad du synes om.

Vi er i hvert fald fans, og vi håber, at du bliver ligeså glad for en lidt spicy suppe med kokosmælk.

God fornøjelse!

/ Sonja & Martin

Du skal bruge:

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilbedringstid: 20 minutter

Samlet tid: 35 minutter

Til 2 personer

  • 3 spsk. løg
  • 1 stor knold frisk ingefær
  • 2 tsk. hakket hvidløg
  • 1 stor dåse kokosmælk
  • 1-2 dl. hakkede tomater – evt konserves
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. paprika
  • ½ tsk. gurkemeje
  • 1/4 tsk. chili – suppen er også lidt stærk uden, så tilsættes efter smag og behov.
  • Grøntsagsbouillon
  • Saft af ½ citron
  • Lidt salt
  • 2 spsk. tørret persille

Sådan gør du

Først starter du med at tage løg og lægge i blød i lidt vand, inden du steger løget i olien. Derefter hakker du ingefær, hvis du har frisk ingefær eller også tager du 1 spsk. af vores malet ingefær og kommer i pnaden med hvidløg og lader det stege i 1 minuts tid.

Derefter tilsætter du kokosmælk og tomat, inden du smager til med krydderierne. Så tilsætter du citronsaften og lader det hele småkoge i 15 minutter.

Kom lidt grønt i som fyld og lad koge med.

Lige inden servering kommer du vores hakket persille i, inden der til sidst røres rundt.

 

Idé til fyld:

  • Blomkål
  • Broccoli
  • Rød peber
  • Koriander
  • Peanuts
  • Nudler
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen