Halloumi fries

Halloumi fries, oste-fritter, cheesesticks, ostestave… Kært barn har mange navne, og disse halloumi fritter er helt klart et indslag i køkkenet der er værd at prøve!

Disse halloumi fries er den skønneste kombination af sprødhed, perfekt afstemte krydderier og den smeltede ost, der for de fleste er comfort food på højeste plan.
Du kan spise dem for sig selv, som en lækker snack eller du kan servere dem som tilbehør, f.eks. til en lækker burger.

Halloumi

Halloumi er rigtig god i det kød-fri køkken, hvor osten med sit høje protein indhold, giver fylde og mætter godt. Osten giver masser af umami smag og er dejlig mild og let saltet.

Med den milde smag er det oplagt at bruge masser af krydderier – og du kan lave et utal af variationer med forskellige krydderiblandinger, det er kun fantasien der sætter grænser. Her har vi brugt vores kebab shawarma krydderi, som vi synes har den perfekte harmoni til halloumi fries.

Dip

Det er oplagt at lave en lækker dip til dine Halloumi fries. Herunder kommer vi med lidt forslag til forskellige dips, der passer perfekt til.

  • Creme fraiche dip med krydderier, herunder bruger vi pesto sommer.
  • En god krydret mayonnaise, evt. med en god stærk sriracha.
  • En yoghurt dip, med en enkel, men lækker krydderiblanding med sukker i, for at afrunde smagen. F.eks. vores Vestjysk dip.

Vi håber du har lyst til at give dig i kast med vores opskrift på Halloumi fries – Det er let og enkelt at lave, og det tager ikke lang tid.

Skal du bruge flere lækre blandinger og basiskrydderier til krydderihylden? Så hop ind i kategorien ‘Krydderier’ lige her og gå på smagsopdagelse.

Velbekomme.

OPSKRIFTER TIL HVERDAGEN

Halloumi fries

Du skal bruge:

Fries

250 g Halloumi ost

3 spsk. hvedemel

1 tsk. Fyr og Flamme

1 spsk. rapsolie

Dip

1 dl creme fraiche

1 tsk. Pesto sommer

Sådan gør du:

Lav først en dip ved at blande 1 tsk. pesto sommmer i 1 dl creme fraiche.

Lad dippen trække i min. 15 min, mens du laver dine fries.

Bland hvedemel og kebab shawarma krydderi i en skål eller dyb tallerken.

Skær halloumi osten i en passende størrelse stænger.

Vend halloumi stængerne godt i melblandingen, så de bliver dækket helt.

Varm en pande op med rapsolien på, og put dine halloumi stænger herpå.

Steg dine fries i 4-5 min på hver side til de bliver gyldenbrune. 

Server straks med dippen til.

hvilke krydderier skal bruges til opskriften?

Se her hvilke krydderier der bliver brugt i denne opskrift, så du kan komme i gang med at kokkerere

se andre opskrifter

Hvis du kunne lide denne opskrift kan du helt sikkert også lide en af vores andre opskrifter!

Se vores store udvalg af opskrifter og find en ret du kunne tænke dig at lave.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen