Vi holder ferie i uge 29 og 30. Vi sender ordrer afsted igen fra den 29. juli – god sommer

Vi holder ferie i uge 29 og 30. Vi sender ordrer afsted igen fra den 29. juli – god sommer

Sennep

Viser et enkelt resultat

Sennep til frokosten, der skal forkæles

Her finder du vores udvalg af sennepper, som løbende udvider sig og nye smagsvarianter kommer til. Hver sennep er kommet til efter ønske om forskellige smage fra venner og familie af os, som gerne vil have lidt ekstra bid eller lidt ekstra sødme sat i forhold til den klassiske sennep, som vi alle kender.

Det har været vigtigt for os at skabe sennepper, der virkelig forkæler ethvert middagsbord, og derfor har vi lidt af hvert på hylderne til dig.

Senneppen med dild går fantastisk godt til et stykke fisk som for eksempel røget laks. Imens den lidt stærkere julesennep er helt ideel til et stykke sylte eller som modvægt til den tunge julemad.

En lille ekstra tilføjelse: Den sennep, som vi kender så godt i dag, har været en af de vigtigste krydderier her i norden i mange år. Faktisk i tusinder af år, og det har altid været brugt som smagsgiver til de klassiske danske retter og som tilbehør. (kilde: Arla)

Sennep & hotdogen

Man kan sjældent nævne “sennep” uden også at nævne “hotdog”. Derfor får du lige lidt inspiration til lidt ekstra tilbehør, som bordet vil elske.
Det er nemlig de syltede rødløg, som vi ofte bruger sammen med bordets sennep, når ganen skal forkæles ekstra godt.

Vi har selv været i gang med at udvikle opskriften til syltede rødløg, og du kan finde den lige her.

Til sidst er der kun at sige god appetit!

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen