Syltede rødløg

Syltede rødløg er en lækker lille joker, som kan sætte prikken over I’et ved mange af dine retter. Vi plejer at lave rigeligt ad gangen, og bruger det så ellers til så meget som overhovedet muligt. Lav altid minimum 2 glas af gangen og prøv dig så frem med alverdens krydderier, så du kan finde frem til hvilken smag, som passer dig bedst.

De er super nemme at lave, de holder længe i køleskabet og kan benyttes til stortset alt.

I denne opskrift har vi brugt peberkorn, laurbærblade, stjerneanis, kardemommekapsler og kanelstang, men blandt andet neliker kan også anbefales, når du skal lave syltede rødløg. Prøv dig frem – the sky is the limit!

Du kan finde vores lille kasse til syltning her med de mest basale krydderier i.

Du skal bruge:

Til 2 glas

Sådan gør du

Skold først dine glas i kogende vand, og skyl dem eventuel i atamon for at forlænge holdbarheden.

Hæld eddike, vand og sukker i en gryde og varm det godt op indtil sukkeren er opløst i væsken.

Skær rødløg i skiver, skær dem derefter i halve og fordel dem i glassene til de er fyldte. Tilføj i det ene glas 2 laurbærblade, stjerne anis og kanelstang og i det andet glas laurbærblade og kardemommekapsler. Fordel peberkornene i glassene, 5 i hver.

Hæld den opvarmede væske i glassene op til kanten og løgene køle af inden låget kommes på. Stil rødløgene på køl og lad som stå i køleskabet i 1-5 dage inden dine syltede rødløg tages i brug.

Velbekomme

Læs også vores opskrift på den perfekte byg-selv burger med syltede rødløg lige her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen