Patatas bravas

Patatas bravas er en skøn og lækker ret, som vi tit laver, når vi vil hygge os med en god omgang tapas. Med denne klassiske spanske ret kan du servere tapas for dine venner og familie og overraske dem med alternativ spise til det klassiske danske tapas bord.

Vores Patatas braves er både en hit ved store og små, og du kan derfor trygt introduere denne ret til alle madelskere i dit hjem.

/ Sonja & Martin

Tilbedringstid: 45 minutter

Du skal bruge:

Sådan gør du

Skræl kartoflerne og skær dem ud i mundrette bidder. Vend kartoflerne i olie, salt og peber, og bag dem i ovnen ved 200 grader i 30-40 minutter. For at opnå en lige bagning kan du med fordel vende dem et par gange undervejs.

Mens kartoflerne bages, blandes 4 spsk. Pesto Tapas/Salsa op med vand og olivenolie, som beskrevet på emballagen. Pestoen steges herefter af på en tør pande for at fremhæve smagen. Tilføj en dåse hakkede tomater og lad det simre indtil  det bliver en tyk sauce.
Til sidst hælder du pesto tomatsaucen ovenpå de bagte kartofler, og så er du klar til at pynte retten med de hakkede krydderurter.

Bon Appétit!

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen