Patatas bravas

Patatas bravas er en skøn og lækker ret, som vi tit laver, når vi vil hygge os med en god omgang tapas. Med denne klassiske spanske ret kan du servere tapas for dine venner og familie og overraske dem med alternativ spise til det klassiske danske tapas bord.  

Vores Patatas braves er både en hit ved store og små, og du kan derfor trygt introduere denne ret til alle madelskere i dig hjem.  

/ Sonja & Martin

Tilbedringstid: 45 minutter

Du skal bruge:

  • 1 kg kartofler 
  • 1 kg svampe/champignoner
  • 4 spsk. Pesto Tapas/Salsa
  • 1 dåse hakkede tomater 
  • Olivenolie
  • Salt & peber
  • Friske urter

Sådan gør du

Skral og slær kartoglerne ud i mundrette bidder, vend kartoflerne i olie, salt og peber og bag disse i ovnen ved 200 grader i 30-40 minutter. For at opnå en lige bagning kan du med fordel vende dem et par gange undervejs. 

Mens kartoflerne bages blandes 4 spsk Pesto Tapas/salse op med vand og olivenolie som beskrevet på emballagen. Pestoen steges herefter af på en tør pande for at fremhæve samgen. Tilføj en dåse hakkede tomater og lad det simre ind til en tyk sauce.
Til sidst hælder du pesto tomatsaucen ovenpå de bagte kartofler. 

Slut af med at pynte retten med hakkede krydderurter. 

FÅ 15 % RABAT PÅ DIN NÆSTE BESTILLING

- når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Der kommer også løbende tips til lækre opskrifter og inspiration til aftensmaden, festmåltider og snacktid.

You have Successfully Subscribed!