Halloumi Grillspyd

Grillspyd er så lækkert og kombinationsmulighederne er utallige!
Vi har her lavet en version der er kød-fri, men med den lækre måltidsost Halloumi.
Grillspydene kan nydes som hovedret eller som tilbehør til aftensmaden. I denne opskrift er der ikke opgivet mængder, da du blot tilbereder den mængde spyd du ønsker.
Som regel vil vi anbefale dig at lave 2 spyd per mand.
Halloumi
Halloumi er rigtig god i det kød-fri køkken, hvor osten med sit høje protein indhold, giver fylde og mætter godt. Osten giver masser af umami smag og er dejlig mild og let saltet.
Med den milde smag er det oplagt at bruge masser af krydderier – og du kan lave et utal af variationer med forskellige krydderiblandinger, det er kun fantasien der sætter grænser.
Marinade
Marinaden er tit hemmeligheden bag virkelig smagfuld og lækker grillmad. Her har vi brugt vores lækre Hummus krydderi der med sine varme krydderier er et fantastisk pift til de ferske grøntsager og Halloumiens milde salte smag.
Skal du bruge flere lækre blandinger og basiskrydderier til krydderihylden? Så hop ind i kategorien ‘Krydderier’ lige her og gå på smagsopdagelse.
Velbekomme.
Du skal bruge:
- Halloumi
- Portobello svampe
- Rødløg
- Cherrytomater
- Squash
- Hummus krydderi
- Olivenolie
- Frisk persille
Sådan gør du:
- Rens dine grøntsager og skær dem i mundrette bidder.
- Skær ligeledes din Halloumi i mundrette bidder.
- Bland en marinade af olivenolie, hummus krydderi og frisk, hakket persille.
- Saml dine grillspyd som du ønsker og hæld til sidst en smule marinade over spydene.
- Grill spydene på grillen eller en grill pande, hvis ikke vejret er med dig.
Hvilke krydderier skal bruges til opskriften?
Se opskrifter på kød-fri retter
Se opskrifter på frokostretter
Se opskrifter til fester og gæster
