Gnocchi
Oplev en harmonisk kombination af krydderier og lækker pesto med vores opskrift på gnocchi med salvie. Denne opskrift bringer sammen den bløde og delikate smag af hjemmelavede gnocchi og den autentiske smag af vores Pesto Tapas Salsa fra Vestjyske Delikatesser.
Et stort udvalg af pestoer
Vores Pesto Tapas Salsa er blot én af vores mange pestovarianter, der kan tilføre ekstra smag og variation til denne ret. Udforsk vores udvalg af pestoer, såsom Pesto Toscana, Pesto Tomat og Pesto Peperoncino, for at tilføje forskellige smagsnuancer til din gnocchi.
Vores pestoer er lavet af tørrede krydderier og ingredienser, der sikrer både smag og aroma. Derudover undgår du madspild, da du blot laver den mængde pesto du skal bruge til hver servering.
Serveringsforslag
Server denne velsmagende gnocchi med salvie og Pesto Tapas Salsa som en imponerende hovedret til middagsselskaber eller som en lækker frokostret. Top den med revet parmesanost for at tilføje en cremet og saltet smag. Du kan også pynte retten med friske tomater, basilikumblade eller sprøde pinjekerner for at tilføje ekstra tekstur og smagskontraster.
Uanset om du er en erfaren kok eller ny i køkkenet, vil vores opskrift på gnocchi med salvie og Pesto Tapas Salsa give dig mulighed for at udforske forskellige smagskombinationer og skabe en uforglemmelig måltidsoplevelse.
Tag din madlavning til et nyt niveau ved at udforske vores udvalg af pestoer fra Vestjyske Delikatesser, der er skabt med omhu og en passion for autentiske smage. Lad pestoerne være de krydderier, der løfter din gnocchioplevelse til nye højder. Så lad os komme i gang med at lave denne lækre opskrift og lad pestoen være stjernen i din ret!
Skal du bruge flere lækre blandinger og basiskrydderier til krydderihylden? Så hop ind i kategorien ‘Krydderier’ lige her og gå på smagsopdagelse.
God fornøjelse og velbekomme.

OPSKRIFTER TIL HVERDAGEN
Gnocchi
Du skal bruge:
500 g kartofler
150 g hvedemel (plus ekstra til udrulning)
1 æg
Salt
Peber
10-12 salvieblade
2 spsk olivenolie
2 spsk Pesto Tapas Salsa fra Vestjyske Delikatesser
Parmesanost til servering
Sådan gør du:
Start med at skrælle og koge kartoflerne i let saltet vand, indtil de er møre.
Lad kartoflerne dryppe af i en sigte eller et dørslag og lad dem køle af lidt, indtil de kan håndteres.
Mos kartoflerne grundigt og tilsæt herefter æg, mel og en smule salt og peber. Ælt dejen godt, indtil den er glat og smidig.
Del dejen i mindre portioner og rul hver del ud på en letmel-drysset overflade for at danne lange pølser med en diameter på ca. 2 cm.
Skær pølserne i 2-3 cm lange stykker og tryk let på hver enkelt stykke med en gaffel for at lave de traditionelle gnocchi-mærker.
Bring en stor gryde med saltet vand i kog. Tilsæt gnocchi i portioner og kog dem i ca. 2-3 minutter, eller indtil de begynder at flyde på overfladen. Fjern dem forsigtigt med en hulske og læg dem i en skål.
I en stor stegepande opvarmes olivenolie over medium varme. Tilsæt salvieblade og steg dem i et par minutter.
Hæld din gnocchi på panden med olie og salvie og vend dem kort på panden. Gnocchien skal ikke stege, men blot lynsteges for at tage smag fra salvien og olien. Hæld derefter i en skål.
Bland din Pesto Tapas Salsa, ved at blande 2 spsk pesto med 3 spsk koldt vand. Rør rundt og lad pestoen trække i 10 min. før du tilsætter olie, til pestoen har din ønskede konsistens.
Vend gnocchien forsigtigt i pestoen. Anret gnocchi med salviebladene på toppen. Riv lidt frisk parmesanost over retten, inden servering.
Velbekomme.
hvilke krydderier skal bruges til opskriften?
Se her hvilke krydderier der bliver brugt i denne opskrift, så du kan komme i gang med at kokkerere
se andre opskrifter
Hvis du kunne lide denne opskrift kan du helt sikkert også lide en af vores andre opskrifter!
Se vores store udvalg af opskrifter og find en ret du kunne tænke dig at lave.