Gnocchi

gnocchi i pesto

Oplev en harmonisk kombination af krydderier og lækker pesto med vores opskrift på gnocchi med salvie. Denne opskrift bringer sammen den bløde og delikate smag af hjemmelavede gnocchi og den autentiske smag af vores Pesto Tapas Salsa fra Vestjyske Delikatesser.

Et stort udvalg af pestoer

Vores Pesto Tapas Salsa er blot én af vores mange pestovarianter, der kan tilføre ekstra smag og variation til denne ret. Udforsk vores udvalg af pestoer, såsom Pesto Toscana, Pesto Tomat og Pesto Peperoncino, for at tilføje forskellige smagsnuancer til din gnocchi.

 Vores pestoer er lavet af tørrede krydderier og ingredienser, der sikrer både smag og aroma. Derudover undgår du madspild, da du blot laver den mængde pesto du skal bruge til hver servering.

Serveringsforslag

Server denne velsmagende gnocchi med salvie og Pesto Tapas Salsa som en imponerende hovedret til middagsselskaber eller som en lækker frokostret. Top den med revet parmesanost for at tilføje en cremet og saltet smag. Du kan også pynte retten med friske tomater, basilikumblade eller sprøde pinjekerner for at tilføje ekstra tekstur og smagskontraster.

Uanset om du er en erfaren kok eller ny i køkkenet, vil vores opskrift på gnocchi med salvie og Pesto Tapas Salsa give dig mulighed for at udforske forskellige smagskombinationer og skabe en uforglemmelig måltidsoplevelse.

Tag din madlavning til et nyt niveau ved at udforske vores udvalg af pestoer fra Vestjyske Delikatesser, der er skabt med omhu og en passion for autentiske smage. Lad pestoerne være de krydderier, der løfter din gnocchioplevelse til nye højder. Så lad os komme i gang med at lave denne lækre opskrift og lad pestoen være stjernen i din ret!

Skal du bruge flere lækre blandinger og basiskrydderier til krydderihylden? Så hop ind i kategorien ‘Krydderier’ lige her og gå på smagsopdagelse.

 

God fornøjelse og velbekomme.

Du skal bruge:

  • 500 g kartofler
  • 150 g hvedemel (plus ekstra til udrulning)
  • 1 æg
  • Salt
  • Peber
  • 10-12 salvieblade
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk Pesto Tapas Salsa fra Vestjyske Delikatesser
  • Parmesanost til servering

Sådan gør du:

  1. Start med at skrælle og koge kartoflerne i let saltet vand, indtil de er møre.
  2. Lad kartoflerne dryppe af i en sigte eller et dørslag og lad dem køle af lidt, indtil de kan håndteres.
  3. Mos kartoflerne grundigt og tilsæt herefter æg, mel og en smule salt og peber.
  4. Ælt dejen godt, indtil den er glat og smidig.
  5. Del dejen i mindre portioner og rul hver del ud på en letmel-drysset overflade for at danne lange pølser med en diameter på ca. 2 cm.
  6. Skær pølserne i 2-3 cm lange stykker og tryk let på hver enkelt stykke med en gaffel for at lave de traditionelle gnocchi-mærker.
  7. Bring en stor gryde med saltet vand i kog. Tilsæt gnocchi i portioner og kog dem i ca. 2-3 minutter, eller indtil de begynder at flyde på overfladen. Fjern dem forsigtigt med en hulske og læg dem i en skål.
  8. I en stor stegepande opvarmes olivenolie over medium varme. Tilsæt salvieblade og steg dem i et par minutter.
  9. Hæld din gnocchi på panden med olie og salvie og vend dem kort på panden. Gnocchien skal ikke stege, men blot lynsteges for at tage smag fra salvien og olien. Hæld derefter i en skål.
  10. Bland din Pesto Tapas Salsa, ved at blande 2 spsk pesto med 3 spsk koldt vand. Rør rundt og lad pestoen trække i 10 min. før du tilsætter olie, til pestoen har din ønskede konsistens.
  11. Vend gnocchien forsigtigt i pestoen.
  12. Anret gnocchi med salviebladene på toppen. Riv lidt frisk parmesanost over retten, inden servering.

Velbekomme.

Hvilke krydderier skal bruges til opskriften?

Pesto tapas/salsa

39,95 kr.

Se opskrifter på kød-fri retter

Guacamole

Er du også fan af den cremede og lækre dip guacamole? Det er vi! Vores guacamolekrydderi er specielt udviklet til at forbedre smagsoplevelsen af guacamole ved at tilføje den perfekte balance af krydderier. De helt rigtige krydderier Guacamole er en...

Fettuccine med citronpeber

Leder du efter en simpel, men lækker pastaret, der kan imponere dine smagsløg? - Så er denne fettuccine med citronpeber lige noget for dig! Denne ret er fyldt med smagfulde ingredienser, der komplimenterer hinanden perfekt. Citronpeberet tilføjer...

Bagte auberginer

Auberginer er en alsidig grøntsag, der kan tilberedes på mange forskellige måder. En af de bedste måder at nyde auberginer på, synes vi er ved at bage dem og fylde dem med en lækker og velsmagende blanding af hakket aubergine, tomater, rød og grøn...

Avocadomad med krydderolie

En avocadomad med krydderolie, salt og peber er en fantastisk og sund måde at starte dagen på. Denne lækre ret er nem at tilberede og fyldt med smag og ernæringsværdi. Denne avocado-mad er perfekt som en sund og nærende morgenmad eller frokost. Den...

Burrata

Burrata er en nem og hurtig frokost eller forret, som ikke mindst også er smagfuld og krydret. Vi er gået klassisk til værks med en lækker blød og cremet burrata på sprødt kerne-rugbrød med frisk spinat, toppet af med vores Bruschetta-pesto og...

Misosuppe

Misosuppe er en meget enkel og lækker suppe. Den består af en base, selve suppen, lavet på sojabønnepastaen Miso og en bouillon. Dertil tilføjer man diverse ingredienser - som regel nudler og grøntsager. Suppen kan også indeholde både fisk og kød...

Indisk Dhal

Dhal, dahl eller daal? Kært barn har mange navne og der er åbenbart flere måder at stave til denne lækre indiske ret. For overskuelighedens skyld holder vi os til førstnævnte stavemåde. Dhal er en virkelig lækker indisk ret, typisk lavet med røde...

Pita med hummus og falafel

Pita er både en nem og billig ret, og så smager det bare utroligt lækkert! Hvad end du har lyst til at bage dine egne brød, eller du blot køber dem færdigbagte, er det en nem og lækker spise.I vores version har vi lavet den som en kød fri udgave,...

Halloumi fries

Halloumi fries, oste-fritter, cheesesticks, ostestave... Kært barn har mange navne, og disse halloumi fritter er helt klart et indslag i køkkenet der er værd at prøve! Disse halloumi fries er den skønneste kombination af sprødhed, perfekt afstemte...

Elotes (grillet majs med topping)

Elotes - Hvad er det? Måske har du hørt om dem før - måske har du aldrig hørt det ord før - uanset gennemgår vi lige kort hvad de egentlig er. Elotes er i al sin enkelhed majskolber, der enten er grillede eller kogte, og derefter serveret med...

Se opskrifter på frokostretter

Mini pizza

Elsker du også pizza? - Det gør vi!Derfor har vi lavet denne lækre opskrift til dig på skønne minipizzaer, også kendt som pizza bites, som er perfekte til madpakken, en picnic, eller når du har lyst til et lækkert mellemmåltid. De er nemme at lave...

Quesadillas

Gå på opdagelse i det mexicanske køkken med disse lækre quesadillas. Quesadillas er en populær mexicansk ret, der nydes over hele verden, og som kan serveres varme såvel som kolde.De består af en tortilla fyldt med ost og ofte andre ingredienser...

Empanadas med kylling

Empanadas minder mest af alt om en pirog eller sagt med andre ord - brød med fyld. Ordet empanada stammer det spanske ord empanar som nogenlunde oversættes til paneret. Til empanadas bruges en form for tærtedej. Du kan lave den selv, men du kan...

Guacamole

Er du også fan af den cremede og lækre dip guacamole? Det er vi! Vores guacamolekrydderi er specielt udviklet til at forbedre smagsoplevelsen af guacamole ved at tilføje den perfekte balance af krydderier. De helt rigtige krydderier Guacamole er en...

Kartoffelmad med lakserilette og krydderolie

En klassisk kartoffelmad - opgraderet med et tvist af cremet lakserilette, Krydderolie grønsalat fra Vestjyske Delikatesser samt purløg. En sund og nem frokost gjort overdådig og lidt udover det sædvanlige. Det her er ikke en rugbrødsmad, du bliver...

Burrata

Burrata er en nem og hurtig frokost eller forret, som ikke mindst også er smagfuld og krydret. Vi er gået klassisk til værks med en lækker blød og cremet burrata på sprødt kerne-rugbrød med frisk spinat, toppet af med vores Bruschetta-pesto og...

Rugbrødssandwich

En sandwich i madpakken slår aldrig fejl - og bytter du det hvide brød ud med et grovere brød, eller som her friskbagt rugbrød, får du en mere mættende og fiberrig frokost, der kan holde dig kørende i mange timer. Der er intet som et friskbagt...

Avocadomad med krydderolie

En avocadomad med krydderolie, salt og peber er en fantastisk og sund måde at starte dagen på. Denne lækre ret er nem at tilberede og fyldt med smag og ernæringsværdi. Denne avocado-mad er perfekt som en sund og nærende morgenmad eller frokost. Den...

Æggesalat med Hawaii krydderi

En æggesalat, lidt udover det sædvanlige! - Sådan vil vi beskrive denne opskrift på en enkel, men utroligt lækker æggesalat. I æggesalaten skal du kun bruge 4 ingredienser, for at få et virkeligt velsmagende pålæg til dit kolde bord, brunchen,...

Tortillapizza med pesto

Når det skal være nemt, men stadig lækkert er tortillapizzaer et rigtig godt bud! Tortillapizzaer er blevet mere og mere populære, hvilket vi godt kan forstå, da de både er nemme at lave, smager virkelig godt og så sparer du endda en del på...

Se opskrifter til fester og gæster

Forret til nytår – tapas

Tapas kan alle være med på og er en perfekt forret til nytår. Der er uendeligt mange muligheder. Vi har samlet et par stykker her.

Chokoladebombe med jordbær mousse

Ja, vi indrømmer det blankt! Vi elsker brownie! Og når en luftig og lækker brownie kan kombineres med en let og lækker jordbærmousse, så bliver det ikke ret meget bedre i følge vores maver. Så her får du opskriften på vores chokoladebombe med vores...

Rejesalat

Benyt denne nemme rejesalat til enhver anledning. Den egner sig perfekt til forretter og tager kun 10 minutter at lave.

Nachos med hjemmelavet guacamole og salsa

Vestjyske Delikatesser har lavet et perfekt svar på en opskrift når det skal være nemt og lækkert: Nachos med hjemmelavet guacamole og salsa

Burrata

Burrata er en nem og hurtig frokost eller forret, som ikke mindst også er smagfuld og krydret. Vi er gået klassisk til værks med en lækker blød og cremet burrata på sprødt kerne-rugbrød med frisk spinat, toppet af med vores Bruschetta-pesto og...

Forret til nytårsaften: Torsk på bund af gulerodspuré

Simpel og elegang forret til nytårsaften med traditionel torsk og gulerodspure. Find opskriften her på Vestjyske Delikatesser.

Lakseroulade

Lakseroulade er en lækker måde at få fisk på. Den fede røgede fisk, sammen med den friske spinat og den krydrede, velsmagende flødeost er en skøn kombination, med mange anvendelsesmuligheder. Lakserouladen kan både bruges til at indgå i et...

Tapasbrød

Tapas er små retter fra den spanske kultur, der traditionelt serveres sammen med drikkevarer og drinks på barer. Tapas er en form for social dining og kan variere fra simple småretter såsom oliven, pesto og mandler til mere omfangsrige retter som...

Hovedret til nytår: Oksesteg med soufflé og gorgonzolasauce

Eksklusiv hovedret til nytår med efterårets råvarer: Oksesteg med kartoffel-jordskokke soufflé, dertilhørende broccolisalat og hjemmelavet gorgonzolasauce.

Grøn risotto med squash, ærter og citron

Vi elsker en god omgang risotto, og derfor har vi været i køkkenet for at lave en lille opskrift til dig her fra det vestjyske køkken. Denne udgave står på et skønt strejf af sommersmag - perfekt til både de varme sommermåneder, men også til de...

Hvad skal du have til morgenmad, frokost & aftensmad?

Vi har lavet madplan med en række lækre opskrifter til dig.

Hent dine gratis opskrifterne og madplanen her.

You have Successfully Subscribed!

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen