Lakseroulade

Lakseroulade er en lækker måde at få fisk på. Den fede røgede fisk, sammen med den friske spinat og den krydrede, velsmagende flødeost er en skøn kombination, med mange anvendelsesmuligheder.
Lakserouladen kan både bruges til at indgå i et tapasbord, en buffet, brunch, frokost eller som forret til en lækker middag. Er du ikke så meget til laks, kan du uden problemer erstatte laksen med kyllingepålæg – det er også virkelig lækkert!
Lækre sammensætninger
Vores lakseroulade har vi valgt at lave helt enkel og med klassiskse smagssammensætninger. Den cremede flødeost, får smag af vores Pesto Persille, der passer helt perfekt – men vi har masser af andre krydderier der vil gøre sig godt i en flødeost, i en lækker lakseroulade. Brug bl.a.
- Krydderurtesmør
- Pesto Grøn
- Pesto Sommer
- Hvidløgsaioli
- Vestjysk dip
- Vestjyske drømme
- Tzatziki krydderi
Mange forskellige former
Der er mange måder at lave lakseroulade på. Vores version er med tortillapandekager og er derfor nemme at bruge som små hapsere. Nogle bager deres egne spinatpandekager og laver roulader ud af, andre igen laver helt enkle roulader af bare laks og flødeost – typisk vil denne roulade serveres på en bund af salat og med en creme fraiche dressing til.
Uanset hvilken form du er mest til, finder du krydderier der passer til din smag og behov i vores store krydderiunivers.
Velbekomme og god arbejslyst i køkkenet.
Du skal bruge:
- Tortillapandekager
- Frisk spinat
- Røget laks
- Flødeost naturel
- Pesto persille
Sådan gør du:
- Bland din flødeost med Pesto Persille og smag den til, så den har den smag du kan lide. Smag evt. til med lidt salt, peber og citronsaft.
- Vask spinaten og dup den tør.
- Saml din lakseroulade ved at smøre en tortillapandekage med flødeosten.
- Kom herefter spinat og røget laks på.
- Alle ingredienser skal fordeles i et jævnt lag over hele pandekagen.
- Rul herefter pandekagen så stramt du kan og skær i skiver på 2 cm.
- Hold evt. rouladen samlet med tandstikker.
Velbekomme.