Pasta med ovnbagte grøntsager

Vi er gået vegansk i denne opskrift. Vores fotograf tager nemlig billeder til en ny vegansk kogebog, og vi har fået lov til at dele en af Vegansk Mad & Drikkes opskrifter.

Du kan sagtens tilføje kød til opskriften, og vi har lavet lidt anbefalinger til kødvalget sidst i opskriften.

Retten tager udgangspunkt i en masse skønne krydderier. Hvis du gerne vil have fingrene i alle krydderierne, som du skal bruge til denne ret, så har vi lavet en kasse klar til dig, hvor du sparer 10 %.  Den veganske kasse finder du lige her.

 

Du skal bruge:

Til 4 personer

Pasta med ovnbagte grøntsager

Sådan gør du

Start ud med at forvarme ovnen på 190 grader varmluft. Derefter snitter du grøntsagerne i mindre stykker og lægger dem i et ildfast. Vend dem i olien og i krydderierne, inden du sætter grøntsagerne i ovnen i 15 minutter.

Hvis du er mere til stegte grøntsager, kan du også sagtens komme alle grøntsagerne på panden og svitse ved høj varme, og så skrue ned på lavt blus.

Når grøntsagerne er kommet i ovnen, koger du pastaen efter anvisning på pakken, og hvis du nu ikke helt kan undvære kødet, så kan du sagtens tilsætte kylling, rejer, fisk eller pølse.

Hvis du tilsætter rejer eller fisk til retten, så skift gerne soyaen ud med 1 spsk. fiskesause.

FÅ 15 % RABAT PÅ DIN NÆSTE BESTILLING

- når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Der kommer også løbende tips til lækre opskrifter og inspiration til aftensmaden, festmåltider og snacktid.

You have Successfully Subscribed!