Guacamole

Vores guacamolekrydderi er specielt udviklet til at forbedre smagsoplevelsen af guacamole ved at tilføje den perfekte balance af krydderier.

Er du også fan af den cremede og lækre dip guacamole? Det er vi!

Vores guacamolekrydderi er specielt udviklet til at forbedre smagsoplevelsen af guacamole ved at tilføje den perfekte balance af krydderier.

De helt rigtige krydderier

Guacamole er en klassisk mexicansk dip, der laves af modne avokadoer og forskellige ingredienser for at skabe en forfriskende og fyldig smag. Vores guacamolekrydderi er en blanding af nøje udvalgte krydderier, herunder paprika, hvidløg, løg, chili og koriander. Disse krydderier tilføjer en ekstra dimension af smag til guacamolen og giver den autentiske mexicanske krydderi, der vil vække dine smagsløg.

Med vores guacamolekrydderi kan du nemt tilpasse smagen af din guacamole efter dine præferencer. Hvis du foretrækker en mildere smag, kan du bruge en mindre mængde krydderi, eller tilføje creme fraiche. Ønsker du at krydre guacamolen mere intensivt, kan du tilføje lidt ekstra krydderi for at opnå en mere krydret smag. Du har fuld kontrol over mængden af krydderi, så du kan tilpasse det efter din egen smag.

Mange anvendelsesmuligheder

Prøv at servere guacamolen med sprøde tortillachips som en klassisk og velsmagende kombination. Den cremede guacamole med de perfekte krydderier vil være et hit som en forret, en snack eller en del af et mexicansk inspireret måltid. Du kan også bruge guacamolen som en lækker topping til tacos, burritos eller nachos for at tilføje ekstra smag og tekstur til dine favoritretter.

Vi serverer guacamolen sammen med vores opskrift på nachos, mexicanske tortillas og quesadillas – eller som her, som en lækker og frisk guacamolemad på sprødt brød.

Vores guacamolekrydderi er designet til at forbedre smagen af guacamole og give dig en autentisk mexicansk smagsoplevelse. Det er nemt at bruge og tilføjer et ekstra pift til din guacamole.

Skal du bruge flere lækre blandinger og basiskrydderier til krydderihylden? Så hop ind i kategorien ‘Krydderier’ lige her og gå på smagsopdagelse.

 

God fornøjelse og velbekomme.

OPSKRIFTER TIL HVERDAGEN

Guacamole

Du skal bruge:

2 hele avocadoer

2 tsk. guacamolekrydderi

Surdejs/ciabatta fransbrød

Cherrytomater

Frisk basilikum

Sesamfrø

Sådan gør du:

Halver dine avocadoer og skrab kødet ud med en spiskeske. Kom avocadokødet i en skål og mos det groft med en gaffel.

Tilsæt guacamolekrydderi og rør rundt. Smag til og tilpas efter behov.

Skær skiver af dit franskbrød og rist det på begge sider.

Skyl og skær dine cherrytomater i kvarte.Skyl en håndfuld frisk basilikum og hak groft.

Saml din mad, ved at komme din ønskede mængde guacamole på dit ristede brød, top med tomater, basilikum og sesamfrø.

Velbekomme.

hvilke krydderier skal bruges til opskriften?

Se her hvilke krydderier der bliver brugt i denne opskrift, så du kan komme i gang med at kokkerere

se andre opskrifter

Hvis du kunne lide denne opskrift kan du helt sikkert også lide en af vores andre opskrifter!

Se vores store udvalg af opskrifter og find en ret du kunne tænke dig at lave.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen