Quesadillas

Gå på opdagelse i det mexicanske køkken med disse lækre quesadillas. Quesadillas er en traditionel mexicansk spise, som kan nydes såvel varm som kold.

Med vores quesadillas med ølbraiserede svinekæber kan du servere en smagsfuld og lækker ret, som hele familien vil nyde godt af.

Nu går vi i gang – god fornøjelse 🙂

/ Sonja & Martin

Forberedelsestid: 7-9 timer

Tilbedringstid: 15 minutter

Du skal bruge:

Sådan gør du

Svinekæberne marineres i en blanding af 4-5 spsk. Mexi krydderi, hvidløg, peber, salt og olie. Svinekæberne skal nu stå og marineres i min. 2 timer.

Tomaterne skæres i både og sammen med løget kommes dette i en stegeso.

Svinekæberne steges på en pande med højvarme så de får stegeskorpe og tilføj dem herefter til stegesoen. Slutteligt hældes en øl i stegesoen, så den dækker ingredienserne. Lad det hele sime i 5-7 timer, indtil kødet er mørt.
*Man kan også godt lave det i en almindelig gryde, ved lav varme i 1,5-2 timer.

Nu er det blevet tid til at bygge selve quesadillaen, dette gør du ved at komme en tortilla på en tør pande. Mens panden varmer op, tilføjer du på halvdelen af tortillaen revet cheddar, pulled svinekæber, tomat, løg og koriander, rund af ved at komme mere revet cheddar  på tortillaen og fold herefter tortillaen henover sig selv.

Tortillaen steges nu på begge sider indtil den er sprød og osten er smeltet. Quesadillaen fjernes fra panden og skæres i trekanter. Server med creme fraiche og koriander på toppen, og lime ved siden af.

Buen provecho!

Hvad skal du have til morgenmad, frokost & aftensmad?

Vi har lavet madplan med en række lækre opskrifter til dig.

Hent dine gratis opskrifterne og madplanen her.

You have Successfully Subscribed!

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen