Nachos med hjemmelavet guacamole og salsa

Hos Vestjyske Delikatesser er det hvert år en tradition at spise Nachos den 1. Januar. Det er dejlig nemt, uanset om man har fået et glas rødvin for meget eller ej. Ofte er der lange køer i dagligvare butikkerne, så det er skønt at planlægge i god tid, så man kan blive i sit hjem.

Vores bud aftensmad, dagen efter nytår består af: Nachos med kylling og hjemmelavet guacamole og salsa.

Du skal bruge:

Nachos:

  • 1-2 poser købenachos
  • 1 pose revet mozarella
  • 1 pose revet cheddar
  • 300 g kylling
  • Evt. rødløg
  • Evt. Jalapeños
  • Evt. kyllingsalt

Hjemmelavet guacamole:

Hjemmelavet salsa:

Sådan gør du

Nachos:

  1. Skær kylling ud i små tern.
  2. Tænd ovnen på 180 grader varmluft
  3. Steg kylling på en pande med lidt krydderi. Evt. Kyllingsalt.
  4. Forbered et stort ovnfast fad
  5. Hak evt. løg og skær Jalapeños i skiver.
  6. Lav et lag at nachos og drys med kylling, løg og Jalapeños.
  7. Drys med revet mozarella og cheddar.
  8. Lav et nyt lag nachos og gentag.
  9. Efter flere lag med kylling, løg, Jalapeños og ost, skal du nu toppe dit fad med resten af osten.
  10. Sæt fadet ind i ovnen i ca. 10-12 minutter, indtil dele af osten får en flot gylden farve.

Hjemmelavet guacamole :

  1. Flæk dine avokadoer.
  2. Mas dem med en gaffel i din skål.
  3. Tilsæt krydderiet og eventuelt 1 dl creme fraiche.

Hjemmelavet salsa:

  • Skær tomaten ud i små tern.
  • Skær rødløg ud i små tern.
  • Bland i en skål, tomater, rødløg, Salsa krydderi og lidt olie.
  • Nu har du en lækker salsa.