Nachos med hjemmelavet guacamole og salsa

Hos Vestjyske Delikatesser er det hvert år en tradition at spise Nachos den 1. januar – og faktisk også mange andre aftener 😉

Vi er nemlig ret vilde med nachos, og det samme gør sig gældende for børn og børnebørn. Vi er faktisk så glade for specielt guacamole, at du nu kan købe guacamole krydderi, der blot skal blandes med avokado og lidt creme fraishe her på webshoppen og hos vores forhandlere. 

Der er ikke tale om et decideret misbrug, men altså – det er da en lækker spise.

Her får du opskriften på vores nachos og med de krydderier, som  vi bruger til kyllingen, salsa og guacamolen.
Du kan desuden købe vores mexicanske kasse med overnævnte krydderier samt en mexico mix i og sparer 10 %. 

Du finder kassen lige her.

Du skal bruge:

Nachos:

  • 1-2 poser købenachos
  • 1 pose revet mozarella
  • 1 pose revet cheddar
  • 300 g kylling
  • Evt. rødløg
  • Evt. Jalapeños
  • Evt. kyllingsalt

Hjemmelavet guacamole:

Hjemmelavet salsa:

Sådan gør du

Nachos:

  1. Skær kylling ud i små tern.
  2. Tænd ovnen på 180 grader varmluft
  3. Steg kylling på en pande med lidt krydderi. Evt. Kyllingsalt.
  4. Forbered et stort ovnfast fad
  5. Hak evt. løg og skær Jalapeños i skiver.
  6. Lav et lag at nachos og drys med kylling, løg og Jalapeños.
  7. Drys med revet mozarella og cheddar.
  8. Lav et nyt lag nachos og gentag.
  9. Efter flere lag med kylling, løg, Jalapeños og ost, skal du nu toppe dit fad med resten af osten.
  10. Sæt fadet ind i ovnen i ca. 10-12 minutter, indtil dele af osten får en flot gylden farve.

Hjemmelavet guacamole :

  1. Flæk dine avokadoer.
  2. Mas dem med en gaffel i din skål.
  3. Tilsæt krydderiet og eventuelt 1 dl creme fraiche.

Hjemmelavet salsa:

  • Skær tomaten ud i små tern.
  • Skær rødløg ud i små tern.
  • Bland i en skål, tomater, rødløg, Salsa krydderi og lidt olie.
  • Nu har du en lækker salsa.

FÅ 15 % RABAT PÅ DIN NÆSTE BESTILLING

- når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Der kommer også løbende tips til lækre opskrifter og inspiration til aftensmaden, festmåltider og snacktid.

You have Successfully Subscribed!