Pesto twisters med Pesto Grøn, knust feta og tomat

pizza pesto opskrift

Skal madpakken være nem og lækker? Så prøv disse Pesto twisters med Pesto Grøn, knust feta og tomat! De er det perfekte tilbehør til en nem og lækker salat – eller bare for sig selv, sammen med grøntsagsstænger af dit favorit grønt. 

De er en nyfortolkning af de klassiske pizzasnegle, her med pesto, som den primære smagsgiver. De fleste kan lide den klassiske grønne pesto – men der findes et utal af andre lækre Pestoer, så prøv dig frem til din favorit. 

I denne opskrift har vi lavet det ekstranemt for dig og har brugt en simpel færdigkøbt pizzadej. Du kan også sagtens lave din foretrukne hjemmelavede dej – men nogle gange må det gerne bare være nemt.


Vi håber, du har lyst til at prøve vores opskrift på Pesto twisters. Vidste du at vi også har lavet en variant med Pesto Toscana og ost? – Den finder du lige her!

Find produkter og opskrift længere nede på siden – Velbekomme!

Du skal bruge:

Til ca. 9-10 twisters

  • 1 pk. færdig pizzadej
  • 1 spsk. Pesto Grøn
  • 1,5 spsk. Vand
  • Olie
  • 2-3 spsk. feta i tern
  • ca. 15 stk. cherrytomater
  • 1 tsk. Hvidløgsgranulat
  • Salt

Sådan gør du:

  1. Rør 1 spsk. Pesto Grøn op med 1,5 spsk. vand. Tilføj derefter olie, til du synes om konsistensen.
  2. Rul din dej ud og smør pesto på halvdelen af dejen, på langs.
  3. Put fetaternene i en skål og mos dem let med en gaffel. Hæld herefter henover pestoen på dejen.
  4. Skær cherrytomaterne i kvarte og fordel henover pesto og feta. 
  5. Drys med lidt salt og hvidløgsgranulat.
  6. Fold den anden halvdel af dejen henover dejen med pesto, feta og tomat.
  7. Skær dejen over i ca. 5 cm. brede strimler. Så du ender med 9-10 strimler.
  8. Tag hver enkelt strimmel og tvist nogle gange, inden du samler den som en snegl. (De behøver ikke være smukke).
  9. Tomaterne ryger nemt ud af din dej når du tvister den. Disse må du samle op og placere på dine foldede twisters.
  10. Læg twisteren på en bageplade med bagepapir, og fortsæt til alle strimler er tvistede.
  11. Bag twisterne i ovnen ved 200 grader (180 grader varmluft) i 10 min.

Hvilke krydderier skal bruges til opskriften?

Pesto grøn

39,95 DKK

Hvidløgsgranulat

39,95 DKK

Se opskrifter på kød-fri retter

Halloumi Grillspyd

Grillspyd er så lækkert og kombinationsmulighederne er utallige!Vi har her lavet en version der er kød-fri, men med den lækre måltidsost Halloumi. Grillspydene kan nydes som hovedret eller som tilbehør til aftensmaden. I denne opskrift er der ikke...

Pizza Pesto med tortillabund

Denne pizza med pesto er super nem at lave, da den er lavet på tortillas pandekager som bund. Du er selvfølgelig også meget velkommen til lave din egen bund, som du kan finde opskriften på længere nede på siden.  Pizzaen er som udgangspunkt lavet...

Tortilla med bønnemos

Vegi-tortillas med bønnemos er simpelthen en fantastisk lækker ret, hvis frokosten lige skal piftes lidt op, eller aftensmaden skal være nem og sund. Bønnemosen er nem at lave i forvejen, og vi plejer faktisk at lave en stor portion, så der er...

Vodka penne med mascarpone og peber rosé

Super lækker vodka penne, som smager himmelsk. Retten er perfek til børnefri weekend eller date-night med kæresten eller ægtefællen. Holder I parmiddag, vil denne ret også være et godt bud på den perfekte start på en god og sjov aften med...

Grøn risotto med squash, ærter og citron

Vi elsker en god omgang risotto, og derfor har vi været i køkkenet for at lave en lille opskrift til dig her fra det vestjyske køkken. Denne udgave står på et skønt strejf af sommersmag - perfekt til både de varme sommermåneder, men også til de...

Veggie burger med BBQ salt og dressing

Det er altid godt med burger, men denne gang har vi valgt at udfordre os selv lidt ved at lave en veggie burger - og det var en stor succes. Vores veggie burger er lavet med plantekød er bestemt ligeså fyldt med smag som en almindelig burger. Vi...

Patatas bravas

Patatas bravas er en skøn og lækker ret, som vi tit laver, når vi vil hygge os med en god omgang tapas. Med denne klassiske spanske ret kan du servere tapas for dine venner og familie og overraske dem med alternativ spise til det klassiske danske...

Svampesuppe

Er du også ret glad for suppe? Suppe er en herlig spise, når det begynder at blive koldt udenfor. Vi får derfor især meget suppe om efteråret og vinteren, så varmen rigtig kan få lov til at sprede sig i kroppen.  Vores svampesuppe er især god, hvis...

Falafler

Er du også ret glad for falafler? Eller har du endnu ikke stiftet bekendtskab med denne skønne ret? Så er det bare med at få sat kikærterne i blød,  og imens kan du forberede resten til morgendagens aftensmad. Alle krydderurter og løg i opskriften...

Pasta med ovnbagte grøntsager

Vi er gået vegansk i denne opskrift. Vores fotograf tager nemlig billeder til en ny vegansk kogebog, og vi har fået lov til at dele en af Vegansk Mad & Drikkes opskrifter. Du kan sagtens tilføje kød til opskriften, og vi har lavet lidt...

Se opskrifter på aftensmadsretter

Kartoffelsuppe med spinat og gulerødder

Nem og lækker hverdagsmad Mangler du en nem aftensmad, som der kan spises flere aftener i streg? Så er denne cremet kartoffelsuppe med spinat og gulerødder virkelig god. Børnene kan lide den, og det er nemt at lave en søndag eftermiddag til et par...

Vestjysk tomatsuppe

Der findes bare ikke ret meget som tomatsuppe. Det er nemt at lave. De fleste kan lide det uanset, om de kan lide tomater eller ej. Og så kan du tage børnene med i køkkenet, når denne ret skal laves.

Veggie burger med BBQ salt og dressing

Det er altid godt med burger, men denne gang har vi valgt at udfordre os selv lidt ved at lave en veggie burger - og det var en stor succes. Vores veggie burger er lavet med plantekød er bestemt ligeså fyldt med smag som en almindelig burger. Vi...

Quesadillas

Gå på opdagelse i det mexicanske køkken med disse lækre quesadillas. Quesadillas er en traditionel mexicansk spise, som kan nydes såvel varm som kold. Med vores quesadillas med ølbraiserede svinekæber kan du servere en smagsfuld og lækker ret, som...

Chimichurri burgers

Der findes nu ikke noget som en god, hjemmelavet burger! Chimmichuri I denne version er der skruet op for smagen, med den argentinske kolde sovs eller krydderurtesalsa, Chimichurri verde.I Chimmichurri verde er hovedingredienserne persille og...

Vodka penne med mascarpone og peber rosé

Super lækker vodka penne, som smager himmelsk. Retten er perfek til børnefri weekend eller date-night med kæresten eller ægtefællen. Holder I parmiddag, vil denne ret også være et godt bud på den perfekte start på en god og sjov aften med...

Grøn risotto med squash, ærter og citron

Vi elsker en god omgang risotto, og derfor har vi været i køkkenet for at lave en lille opskrift til dig her fra det vestjyske køkken. Denne udgave står på et skønt strejf af sommersmag - perfekt til både de varme sommermåneder, men også til de...

Vestjyske fiskefileter med pommes

Fiskefileter er en sikker børnevenlig ret i de fleste familier - specielt når der også er pommes på tallerknen. Fiskefileterne bliver ekstra sprøde, når de først vendes i mel, og derfor er dette med i opskriften. Hvis du gerne vil have en glutenfri...

Butternut squash suppe

Her er Vestjyske Delikatessers svar til en vaske ægte efterårs suppe. 9 ingredienser skal der til for at lave denne suppe, som alle aldre elsker.

Jordskokkesuppe med chorizo og æble

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi herhjemme er vilde med suppe, både børn såvel som voksne - og derfor vil vi meget gerne dele vores version af jordskokkesuppe med dig. En jordskokkesuppe frisket op med chorizo og æble. Det tager blot 10-15...

Se opskrifter på tilbehør

Syltede agurker

Syltede agurker er en klassisker til den varme leverpostej med bacon, den ovnstegte lørdagskylling og selvfølgelig som tilbehør på hotdogen.  Vi har været i køkkenet og lavet vores egen opskrift på syltede agurker med krydderier her fra Vestjyske...

Sweet potato fries med timian citronsalt og dip

Med disse lækre sweet potatoes fries kan du hurtigt og nemt servere en anderledes omgang fritter for madelskerne i dit hjem.  Vores sweet potatoe fries er en sand succes i vores hjem, og vi laver derfor gerne en ekstra stor portion til når børne og...

Fetacreme

Sådan en god fetacreme kan simpelthen redde samtlige retter - og ikke mindst peppe de rigtig gode retter endnu mere op. Fetacremen er også oplagt at bruge på madpakken sammen med et lille udvalg af grøntsagsstænger.  Fetacremen tager kun 10...

Patatas bravas

Patatas bravas er en skøn og lækker ret, som vi tit laver, når vi vil hygge os med en god omgang tapas. Med denne klassiske spanske ret kan du servere tapas for dine venner og familie og overraske dem med alternativ spise til det klassiske danske...

Syltede rødløg

Syltede rødløg er en lækker lille joker, som kan sætte prikken over I’et ved mange af dine retter. Vi plejer at lave rigeligt ad gangen, og bruger det så ellers til så meget som overhovedet muligt. Lav altid minimum 2 glas af gangen og prøv dig så...

Syltede squash

Er du også ret glad for syltede agurker og syltede rødbeder? Så kan det også være, at du bliver ret vild med syltede squash, hvis du ikke har prøvet det før. De syltede squash var et nyt koncept for os, men vi kan godt anbefale at prøve denne...

Tomatsalat med mozzarella

Tomatsalat er en sikker vinder, hvis du gerne vil servere noget frisk og lækkert som tilbehør til et godt stykke kød. Vi anbefaler, at man eksperimenterer en smule med dressingen. Nogle gange kan det være nødvendigt at smage til med salt og peber...

Pasta med palmekål

Så er vi klar med en ny fortolkning af ricotta pastaen - nemlig pasta med palmekål. En rigtig lækker ret, der er perfekt til alle årstider - om det er forår, sommer, efterår eller vinter. Den smager fantastisk, kold som varm - og kan derfor også...

Halloumi Grillspyd

Grillspyd er så lækkert og kombinationsmulighederne er utallige!Vi har her lavet en version der er kød-fri, men med den lækre måltidsost Halloumi. Grillspydene kan nydes som hovedret eller som tilbehør til aftensmaden. I denne opskrift er der ikke...

Rabarberkompot

I mange danske haver, står der rabarber, som der trives rigtig godt i det danske klima. Planten med de dybrøde stængler og store brede blade, smager fantastisk, hvis man tilbereder den. Vores klare favorit er at koge en simpel, men lækker kompot....

Hvad skal du have til morgenmad, frokost & aftensmad?

Vi har lavet madplan med en række lækre opskrifter til dig.

Hent dine gratis opskrifterne og madplanen her.

You have Successfully Subscribed!

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen