Pesto twisters med Pesto Toscana og ost

Nogle gange skal madpakken bare være nem! Disse Pesto Twisters er et nyt take på de velkendte pizzasnegle, vi ofte bager til børnenes madpakker. Det er nemt og det er lækkert. Vi nyder dem sammen med forskelligt gnavegrønt – gulerødder, agurkestænger, cherrytomater, eller hvad man nu er til. Det kan også være som tilbehør til en lækker salat.
Her har vi brugt vores lækre Pesto Toscana sammen med en mild mozzarella ost, men du kan bruge lige den Pesto du synes er allermest lækker!
I denne opskrift har vi lavet det ekstranemt for dig og har brugt en simpel færdigkøbt pizzadej. Du kan også sagtens lave din foretrukne hjemmelavede dej – men nogle gange må det gerne bare være nemt.
Vi håber, du har lyst til at prøve vores opskrift på Pesto twisters. Vidste du at vi også har lavet en variant med Pesto Grøn, knust feta og tomat? – Den finder du lige her!
Find produkter og opskrift længere nede på siden – Velbekomme!
Skal du bruge flere lækre blandinger og basiskrydderier til krydderihylden? Så hop ind i kategorien ‘Krydderier’ lige her og gå på smagsopdagelse.
Du skal bruge:
Til ca. 9-10 twisters
- 1 pk. færdig pizzadej
- 1 spsk. Pesto Toscana
- 1,5 spsk. Vand
- Olie
- 70 g. revet mozzarella
- Salt
Sådan gør du:
- Rør 1 spsk. Pesto Toscana op med 1,5 spsk. vand. Tilføj derefter olie, til du synes om konsistensen.
- Rul din dej ud og smør pesto på halvdelen af dejen, på langs.
- Kom revet ost eller skiver af en mild skæreost ovenpå pestoen.
- Drys med lidt salt.
- Fold den anden halvdel af dejen henover dejen med pesto og ost.
- Skær dejen over i ca. 5 cm. brede strimler. Så du ender med 9-10 strimler.
- Tag hver enkelt strimmel og tvist nogle gange, inden du samler den som en snegl. (De behøver ikke være smukke).
- Læg twisteren på en bageplade med bagepapir, og fortsæt til alle strimler er tvistede.
- Bag twisterne i ovnen ved 200 grader (180 grader varmluft) i 10 min.