Kyllingefrikadeller med squash

Denne opskrift på kyllingefrikadeller er simpelthen så nem, lækker og ikke mindst sund, og derfor er det også ved at være en klassiker herhjemme hos os.
Der er squash i denne opskrift, men du kan også skifte squashen ud med champignoner, fint hakket edamamebønner, broccoli eller andre grøntsager, der snart skal bruges i køleskabet.
Udover at bruge kyllingefrikadellerne til aftensmad, så bruger vi også ofte resterne på madpakkerne næste dag. Dellerne kan skæres i små stykker og sammen med en omgang groft salat og en god dressing, er alle ingredienserne på plads til et godt pitabrød.
Vi håber, at du bliver ligeså glad for opskriften, som vi er – bon appetit!
Du skal bruge:
Til 2-3 personer
- 400 gram hakket kylling
- ½ squash – fintrevet
- 4-5 hakket soltørret tomater
- 2 hakket hvidløg eller 1 tsk. hvidløgsgranulat
- 1 håndfuld hakket persille eller 1 tsk. tørret persille
- 2-3 tsk. kebab swarwarma krydderi
- Salt
- Peber
Sådan gør du
Klargør først alle ingredienserne og bland dem derefter i en skål. Derefter former du små frikadeller og steger dem på en pande i 6-8 minutter.
Til stegningen kan du bruge koldpresset rapsolie eller olivenolie.