Kyllingefrikadeller med squash
Denne opskrift på kyllingefrikadeller er simpelthen så nem, lækker og ikke mindst sund, og derfor er det også ved at være en klassiker herhjemme hos os.
Der er squash i denne opskrift, men du kan også skifte squashen ud med champignoner, fint hakket edamamebønner, broccoli eller andre grøntsager, der snart skal bruges i køleskabet.
Udover at bruge kyllingefrikadellerne til aftensmad, så bruger vi også ofte resterne på madpakkerne næste dag. Dellerne kan skæres i små stykker og sammen med en omgang groft salat og en god dressing, er alle ingredienserne på plads til et godt pitabrød.
Vi håber, at du bliver ligeså glad for opskriften, som vi er.
Bon appetit!
OPSKRIFTER TIL HVERDAGEN
Kyllingefrikadeller med squash
Du skal bruge:
Til 2-4 personer
400 gram hakket kylling
½ squash – fintrevet
4-5 hakket soltørret tomater
2 hakket hvidløg eller 1 tsk. hvidløgsgranulat
1 håndfuld hakket persille eller 1 tsk. tørret persille
2-3 tsk. kebab swarwarma krydderi
Sådan gør du:
Klargør først alle ingredienserne og bland dem derefter i en skål. Derefter former du små frikadeller og steger dem på en pande i 6-8 minutter.
Til stegningen kan du bruge koldpresset rapsolie eller olivenolie.
hvilke krydderier skal bruges til opskriften?
Se her hvilke krydderier der bliver brugt i denne opskrift, så du kan komme i gang med at kokkerere
se andre opskrifter
Hvis du kunne lide denne opskrift kan du helt sikkert også lide en af vores andre opskrifter!
Se vores store udvalg af opskrifter og find en ret du kunne tænke dig at lave.