Iskender kebab

pizza pesto opskrift

Iskender kebab er en klassisk tyrkisk ret der helt grundlæggende består af brød, kebab, tomatsauce og yoghurt.

Det er enkelt men det smager alligevel så lækkert! Dette er hvad vi vil kalde rigtig comfort food – altså mad man virkelig kan hygge sig med og som smager SÅ skønt!

Nemt, hurtigt og billigt!

Der er mange måder at lave denne ret på. Vores bud på iskender kebab er med fokus på at holde det nemt og velsmagende.
Derfor bruger vi færdigkøbt kebab og brød. Du kan selvfølgelig også vælge at kredse endnu mere om retten og selv bage brød og marinere dit kebab – det har vi nemlig gjort nemt for dig med vores kebab sharwarma krydderi.

Comfort food

Nogle gange skal maden både være ekstra hyggelig og lækker og det skal gå hurtigt med at lave den (Eller købe den!). Rigtig mange forbinder takeaway med noget man gør når man skal hygge lidt ekstra, og selvfølgelig når det skal være nemt.
Denne ret er både nem og hurtig at lave og så smager den bare af hygge, med de gode varme krydderier.

Tilbehøret

Måden man laver både tomatsuacen og yoghurten på kan variere meget fra opskrift til opskrift. Mange vil lade yoghurten være naturel som den er, vi har valgt at give den lidt smag.

Hvis vi serverer grønt til denne ret er det som regel blot i form af snackgrønt, som f.eks. cherrytomater. Ellers gør en meget simpel salat sig også godt sammen med retten.

Skal du bruge flere lækre blandinger og basiskrydderier til krydderihylden? Så hop ind i kategorien ‘Krydderier’ lige her og gå på smagsopdagelse.

Vi håber, du har lyst til at hoppe i køkkenet og lave en lækker tyrkisk omgang Iskender kebab.

Velbekomme.

Du skal bruge:

Til 2 personer

  • ca. 300 g. Kebab fra frost (Her har vi brugt kyllingekebab)
  • ca. 250 g. Brød (madbrød/napolibrød/pitabrød)
  • Smør og olie til stegning
  • Evt. lidt persille til pynt
  • Det grønt du ønsker og kan lide

Tomatsaucen

Yoghurtdressingen

 

Sådan gør du:

  1. Start med at skære dit brød i tern på ca. 2 x 2 cm.
  2. Blend de hakkede tomater så der ikke er klumper i. Kom herefter i en gryde og tænd for varmen.
  3. Tilsæt Kebab sharwarma krydderi, hvidløgsgranulat, chili, olie og salt til tomatsaucen.
  4. Varm tomatsaucen op under omrøring, men pas på den ikke bulderkoger.
  5. Bland ingredienserne til yoghurtdressingen i en skål og lad den trække på køl.
  6. Smelt noget smør og kom olie ved på en varm pande.
  7. Steg brødet på panden til det er varmt og sprødt.
  8. Tag brødet af panden og kom herefter din kebab på panden.
    Når alt er stegt og forberedt mangler du blot at samle retten:
  9. Start med brød nederst og kom herefter kebab ovenpå.
  10. Hæld nu den varme tomatsauce over og top med den kolde yoghurtdressing.
  11. Pynt evt. med persille og chiliflager.
  12. Server med det grønt du ønsker.

Velbekomme.

Hvilke krydderier skal bruges til opskriften?

Privat: Kebab Sharwarma

45,00 kr.

Privat: Hvidløgsgranulat

39,95 kr.

Chili – Snittet med kerner

45,00 kr.

Se opskrifter på kød-fri retter

Guacamole

Er du også fan af den cremede og lækre dip guacamole? Det er vi! Vores guacamolekrydderi er specielt udviklet til at forbedre smagsoplevelsen af guacamole ved at tilføje den perfekte balance af krydderier. De helt rigtige krydderier Guacamole er en...

Gnocchi

Oplev en harmonisk kombination af krydderier og lækker pesto med vores opskrift på gnocchi med salvie. Denne opskrift bringer sammen den bløde og delikate smag af hjemmelavede gnocchi og den autentiske smag af vores Pesto Tapas Salsa fra Vestjyske...

Fettuccine med citronpeber

Leder du efter en simpel, men lækker pastaret, der kan imponere dine smagsløg? - Så er denne fettuccine med citronpeber lige noget for dig! Denne ret er fyldt med smagfulde ingredienser, der komplimenterer hinanden perfekt. Citronpeberet tilføjer...

Bagte auberginer

Auberginer er en alsidig grøntsag, der kan tilberedes på mange forskellige måder. En af de bedste måder at nyde auberginer på, synes vi er ved at bage dem og fylde dem med en lækker og velsmagende blanding af hakket aubergine, tomater, rød og grøn...

Avocadomad med krydderolie

En avocadomad med krydderolie, salt og peber er en fantastisk og sund måde at starte dagen på. Denne lækre ret er nem at tilberede og fyldt med smag og ernæringsværdi. Denne avocado-mad er perfekt som en sund og nærende morgenmad eller frokost. Den...

Burrata

Burrata er en nem og hurtig frokost eller forret, som ikke mindst også er smagfuld og krydret. Vi er gået klassisk til værks med en lækker blød og cremet burrata på sprødt kerne-rugbrød med frisk spinat, toppet af med vores Bruschetta-pesto og...

Misosuppe

Misosuppe er en meget enkel og lækker suppe. Den består af en base, selve suppen, lavet på sojabønnepastaen Miso og en bouillon. Dertil tilføjer man diverse ingredienser - som regel nudler og grøntsager. Suppen kan også indeholde både fisk og kød...

Indisk Dhal

Dhal, dahl eller daal? Kært barn har mange navne og der er åbenbart flere måder at stave til denne lækre indiske ret. For overskuelighedens skyld holder vi os til førstnævnte stavemåde. Dhal er en virkelig lækker indisk ret, typisk lavet med røde...

Pita med hummus og falafel

Pita er både en nem og billig ret, og så smager det bare utroligt lækkert! Hvad end du har lyst til at bage dine egne brød, eller du blot køber dem færdigbagte, er det en nem og lækker spise.I vores version har vi lavet den som en kød fri udgave,...

Halloumi fries

Halloumi fries, oste-fritter, cheesesticks, ostestave... Kært barn har mange navne, og disse halloumi fritter er helt klart et indslag i køkkenet der er værd at prøve! Disse halloumi fries er den skønneste kombination af sprødhed, perfekt afstemte...

Se opskrifter på frokostretter

Empanadas med kylling

Empanadas minder mest af alt om en pirog eller sagt med andre ord - brød med fyld. Ordet empanada stammer det spanske ord empanar som nogenlunde oversættes til paneret. Til empanadas bruges en form for tærtedej. Du kan lave den selv, men du kan...

Fettuccine med citronpeber

Leder du efter en simpel, men lækker pastaret, der kan imponere dine smagsløg? - Så er denne fettuccine med citronpeber lige noget for dig! Denne ret er fyldt med smagfulde ingredienser, der komplimenterer hinanden perfekt. Citronpeberet tilføjer...

Pizzasnegle

Vi elsker pizzasnegle! Mest af alt, fordi børnebørnene bliver vældig glade, når der skal laves pizzasnegle. Og i denne her tid, hvor der skal slås meget tid ihjel rundt omkring i børnefamilierne, så får du vores opskrift på pizzasnegle. Vi bruger...

Bagt avocado med æg og salat

Lækker opskrift på bagt avocado med æg og salat samt rugbrød ved siden. Opskriften er nem at lave og kan spises både som frokost, morgenmad eller til brunch. Retten egner sig også rigtig godt til påskebordet.   God morgenmad eller frokost...

Knækbrød med jomfru i det grønne

Lækre knækbrød er noget, de fleste kan lide. Og vi har været i køkkenet for at lave en opskrift til dig. Knækbrødet er nemt at lave, så hvis du mangler en aktivitet til børnene eller noget lækkert til snacktid om eftermiddagen, så er knækbrød med...

Koldhævede boller med smag

Koldhævede boller er en nem og utrolig lækker måde at lave boller på, og så kan de spises til stort set alt. Disse koldhævede boller skal hæve i 8-12 timer - gerne mere, hvis du har tålmodigheden til det.  Disse boller er ikke som helt almindelige...

Lakseroulade

Lakseroulade er en lækker måde at få fisk på. Den fede røgede fisk, sammen med den friske spinat og den krydrede, velsmagende flødeost er en skøn kombination, med mange anvendelsesmuligheder. Lakserouladen kan både bruges til at indgå i et...

Æggesalat med Hawaii krydderi

En æggesalat, lidt udover det sædvanlige! - Sådan vil vi beskrive denne opskrift på en enkel, men utroligt lækker æggesalat. I æggesalaten skal du kun bruge 4 ingredienser, for at få et virkeligt velsmagende pålæg til dit kolde bord, brunchen,...

Rugbrødssandwich

En sandwich i madpakken slår aldrig fejl - og bytter du det hvide brød ud med et grovere brød, eller som her friskbagt rugbrød, får du en mere mættende og fiberrig frokost, der kan holde dig kørende i mange timer. Der er intet som et friskbagt...

Bagel med ramsløg og Philadelphia ost

Du skal bruge: Til 1 bagel Bagel Salat og grøntsager, såsom tomater, agurk, avocado, rødløg og rucola. Røget laks (du kan også bruge rejer) Philadelphia ost Ramsløg krydderi Sådan gør du: Læg 1 spsk. tørret ramsløg i en skål med lidt koldt vand, og...

Se opskrifter til fester og gæster

Forret til nytårsaften: Torsk på bund af gulerodspuré

Simpel og elegang forret til nytårsaften med traditionel torsk og gulerodspure. Find opskriften her på Vestjyske Delikatesser.

Gyoza: Japansk dumpling med svinekød

Gyoza er en japansk dumpling, som er en halvmåneformede dampet dumpling, som pandesteges og er fyldt med hakket svinekød og grøntsager. Dumplings er en populær kategori i det asiatiske køkken, og er samtidig blevet utrolig populært i Danmark på...

Grøn risotto med squash, ærter og citron

Vi elsker en god omgang risotto, og derfor har vi været i køkkenet for at lave en lille opskrift til dig her fra det vestjyske køkken. Denne udgave står på et skønt strejf af sommersmag - perfekt til både de varme sommermåneder, men også til de...

Svampesuppe

Er du også ret glad for suppe? Suppe er en herlig spise, når det begynder at blive koldt udenfor. Vi får derfor især meget suppe om efteråret og vinteren, så varmen rigtig kan få lov til at sprede sig i kroppen.  Vores svampesuppe er især god, hvis...

Hovedret til nytår: Grillede oksemørbradbøffer

Lækker hovedret til nytår: Grillede oksemørbradbøffer, rodfrugtgratin, Ciabattabrød med fetacreme, Hjertesalat med ost, chorizo og ristede cashewnødder

Oksefilet med cheddar-kartofler

Lækker og elegant hovedret til nytår som med garanti sende dine gæster hjem mætte. Oksefilet med cheddar, kartofler, bacon-gulerødder og rødvinssauce.

Nachos med hjemmelavet guacamole og salsa

Vestjyske Delikatesser har lavet et perfekt svar på en opskrift når det skal være nemt og lækkert: Nachos med hjemmelavet guacamole og salsa

Jomfruhummerhaler med aioli og jordskokke chips

Elegant forret til nytårsaften, til dig der venter gæster. Find her den perfekte opskrift på Jomfruhummerhaler med aioli og jordskokke chips.

Asiatisk inspireret kylling i karry

Det asiatiske køkken er velkendt for deres mange lækre smagsnuancer, og mange danskere elsker også, at krydre deres madrepertoire med de lidt mere spicy udgaver, som østens retter byder på. Der er ikke sparet på krydderierne - ej heller smagen! Vi...

Andebryst med spidskålssalat

Skal du lave and til mortensaften? Eller måske er en hel and, for meget at lave til juleaften hjemme ved dig? Et andebryst en nem og billig måde at få and på. Kødet er rigt på fedt og det bliver derfor virkelig mørt og saftigt ved tilberedning....
Summary
recipe image
Recipe Name
Iskender kebab
Published On
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen