Veggie burger med BBQ salt og dressing
Vores veggie burger
Det er altid godt med burger, men denne gang har vi valgt at udfordre os selv lidt ved at lave en veggie burger – og det var en stor succes.
Vores veggie burger er lavet med plantekød er bestemt ligeså fyldt med smag som en almindelig burger.
Vi håber, at du bliver glad ligeså glad for denne udgave, som vi selv er blevet.
OPSKRIFTER TIL HVERDAGEN
Veggie burger med BBQ salt og dressing
Sådan gør du:
Bland salt og peber i plantekødet og form dem herefter til 4 lige store bøffer. Steg bøfferne i 3-5 minutter på hver side på en varm pande.
Lav dressingen ved at blande 4 spsk. mayonnaise og 2 spsk. creme fraiche med 2 tsk. BBQ Salt og 1 tsk. sriracha.
Varm burgerbollerne kort i ovnen, imens salaten forberedes. Skær løg og tomater i skiver og klargør nogle gode salatblade.
Smør burgerbollen med den hjemmelavet dressing på begge sider. Læg nu salat i bunden efterfulgt af en bøf. Tilføj nu tomater, syltede agurker og løg.
Velbekomme her fra det Vestjyske!
se andre opskrifter
Hvis du kunne lide denne opskrift kan du helt sikkert også lide en af vores andre opskrifter!
Se vores store udvalg af opskrifter og find en ret du kunne tænke dig at lave.