Veggie burger med BBQ salt og dressing

Det er altid godt med burger, men denne gang har vi valgt at udfordre os selv lidt ved at lave en veggie burger – og det var en stor succes.

Vores veggie burger er lavet med plantekød er bestemt ligeså fyldt med smag som en almindelig burger.

Vi håber, at du bliver glad ligeså glad for denne udgave, som vi selv er blevet.

/ Sonja & Martin

 

 

 

 

 

OPSKRIFTER TIL HVERDAGEN

Veggie burger med BBQ salt og dressing

Du skal bruge:

Til 4 personer

Bøffer:

Plantekød

Salt og peber

Burger:

4 burgerboller

Salat

Løg

Syltede agurker

Tomat

Dressing:

8 spsk. mayonaise

2 spsk. creme fraiche

1 tsk. Sriracha

2 tsk. BBQ Salt

Sådan gør du:

Bland salt og peber i plantekødet og form dem herefter til 4 lige store bøffer. Steg bøfferne i 3-5 minutter på hver side på en varm pande.

Lav dressingen ved at blande 4 spsk. mayonnaise og 2 spsk. creme fraiche med 2 tsk. BBQ Salt og 1 tsk. sriracha.

Varm burgerbollerne kort i ovnen, imens salaten forberedes. Skær løg og tomater i skiver og klargør nogle gode salatblade.

Smør burgerbollen med den hjemmelavet dressing på begge sider. Læg nu salat i bunden efterfulgt af en bøf. Tilføj nu tomater, syltede agurker og løg.

Velbekomme her fra det Vestjyske!

se andre opskrifter

Hvis du kunne lide denne opskrift kan du helt sikkert også lide en af vores andre opskrifter!

Se vores store udvalg af opskrifter og find en ret du kunne tænke dig at lave.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen