Svampesuppe

Er du også ret glad for suppe? Suppe er en herlig spise, når det begynder at blive koldt udenfor. Vi får derfor især meget suppe om efteråret og vinteren, da dette er en ret der varmer kroppen godt og grundigt op.   

Vores svampesuppe er især god, hvis du holder af en lidt mere cremet og fyldig suppe. Svampene giver suppen en dejlig afrundet smag, som man får lyst til at smage igen og igen.

Nu går vi i gang – god fornøjelse 🙂

/ Sonja & Martin

Tilbedringstid: 30 minutter

Du skal bruge:

Til 4 store portioner

Sådan gør du

Steg den tørrede løg samme med den hakkede hvidløg i en stor grøde indtil de er klare. Herefter tilføjes 900 g udskårne svampe/champignoner. Når svampene er let gyldne tilføjes 1-2 spsk Vilde Fantasier. Steg i 2 minutter og hæld så 240 ml hvidvin i gryden og lad alkoholen fordampe.

Når alkoholen er fordampet tilføjes 1 liter kyllinge- eller grøntsagsfond. Få det hele op og simre og tilføj så 240 ml fløde og saft fra en halv citron. Kog det hele i ca. 20 minutter.

Imens steges 100 g svampe, der skal pynte på toppen af suppen. Blend suppen og smag til med salt og peber. Server med stegte svampe, friske urter og lidt creme fraiche.  

FÅ 15 % RABAT PÅ DIN NÆSTE BESTILLING

- når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Der kommer også løbende tips til lækre opskrifter og inspiration til aftensmaden, festmåltider og snacktid.

You have Successfully Subscribed!