Pasta med palmekål
Så er vi klar med en ny fortolkning af ricotta pastaen – nemlig pasta med palmekål.
En rigtig lækker ret, der er perfekt til alle årstider – om det er forår, sommer, efterår eller vinter. Den smager fantastisk, kold som varm – og kan derfor også bruges til både en hyggelig aften med vennerne eller til at pifte madpakken til jobbet op.
Kan du ikke finde palmekål, kan du erstatte det med friske spinatblade i stedet.
Lad os gå i gang – vi ses i køkkenet.
OPSKRIFTER TIL HVERDAGEN
Pasta med palmekål
Du skal bruge:
Til 4 personer
Pasta med palmekål
100 gram Cherrytomater
1 tsk. flormelis
400 gram palmekål
3-4 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
60 gram revet parmesan
1-2 tsk. Pesto Pasta
60 gram ricotta
100 gram pasta
Sådan gør du:
Start med at halvere cherrytomater og drys lidt flormelis på. Det vil fremhæve sødmen i tomaterne. Bag derefter tomaterne i ovnen på 120 grader i 1 time.
Kog pastaen og gem lidt af kogevandet til at opbløde pesto pasta krydderiet. Brug 1 spsk. kogevand pr. tsk. pesto pasta.
Fjern stokken fra palmekålen og kog det i 5 min. sammen med 3-4 hvidløgsfed. Blend derefter palmekålen og hvidløget sammen med olivenolien, revet parmesan og det fugtige pesto pasta krydderi.
Bland ricotta i og bland det hele sammen – herefter skal der anrettes med tomater og parmesan på toppen.
Bon appétit her fra den jyske hede!
hvilke krydderier skal bruges til opskriften?
Se her hvilke krydderier der bliver brugt i denne opskrift, så du kan komme i gang med at kokkerere
se andre opskrifter
Hvis du kunne lide denne opskrift kan du helt sikkert også lide en af vores andre opskrifter!
Se vores store udvalg af opskrifter og find en ret du kunne tænke dig at lave.