Pasta med palmekål

Så er vi klar med en ny fortolkning af ricotta pastaen – nemlig pasta med palmekål.

En rigtig lækker ret, der er perfekt til alle årstider – om det er forår, sommer, efterår eller vinter. Den smager fantastisk, kold som varm – og kan derfor også bruges til både en hyggelig aften med vennerne eller til at pifte madpakken til jobbet op.

Lad os gå i gang – vi ses i køkkenet.

/ Sonja & Martin

Du skal bruge:

Til 4 personer

Pasta med palmekål

  • 100 gram Cherrytomater

  • 1 tsk. flormelis

  • 400 gram palmekål

  • 3-4 fed hvidløg

  • 2 spsk. olivenolie

  • 60 gram revet parmesan

  • 1-2 tsk. Pasta Krydderi

  • 60 gram ricotta

  • 100 gram pasta

Sådan gør du:

Start med at halvere cherrytomater og drys lidt flormelis på. Det vil fremhæve sødmen i tomaterne. Bag derefter tomaterne i ovnen på 120 grader i 1 time.

Kog pastaen og gem lidt af kogevandet til at opbløde pasta krydderiet. Brug 1 spsk. kogevand pr. tsk. pasta krydderi.

Fjern stokken fra palmekålen og kog det i 5 min. sammen med 3-4 hvidløgsfed. Blend derefter palmekålen og hvidløget sammen med olivenolien, revet parmesan og det fugtige pasta krydderi.

Bland ricotta i og bland det hele sammen – herefter skal der anrettes med tomater og parmesan på toppen.

Bon appétit her fra den jyske hede!

Tilmeld nyhedsbrev og få 15% rabat på din næste bestilling

Der kommer også løbende tips til lækre opskrifter og inspiration til aftensmaden, festmåltider og snacktid.

You have Successfully Subscribed!

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen