Pasta med palmekål

Så er vi klar med en ny fortolkning af ricotta pastaen – nemlig pasta med palmekål.
En rigtig lækker ret, der er perfekt til alle årstider – om det er forår, sommer, efterår eller vinter. Den smager fantastisk, kold som varm – og kan derfor også bruges til både en hyggelig aften med vennerne eller til at pifte madpakken til jobbet op.
Lad os gå i gang – vi ses i køkkenet.
/ Sonja & Martin
Du skal bruge:
Til 4 personer
Pasta med palmekål
- 100 gram Cherrytomater
- 1 tsk. flormelis
- 400 gram palmekål
- 3-4 fed hvidløg
- 2 spsk. olivenolie
- 60 gram revet parmesan
- 1-2 tsk. pasta krydderi
- 60 gram ricotta
- 100 gram pasta
Sådan gør du:
Start med at halvere cherrytomater og drys lidt flormelis på. Det vil fremhæve sødmen i tomaterne. Bag derefter tomaterne i ovnen på 120 grader i 1 time.
Kog pastaen og gem lidt af kogevandet til at opbløde pasta krydderiet. Brug 1 spsk. kogevand pr. tsk. pasta krydderi.
Fjern stokken fra palmekålen og kog det i 5 min. sammen med 3-4 hvidløgsfed. Blend derefter palmekålen og hvidløget sammen med olivenolien, revet parmesan og det fugtige pasta krydderi.
Bland ricotta i og bland det hele sammen – herefter skal der anrettes med tomater og parmesan på toppen.
Bon appétit her fra den jyske hede!