Gyoza: Japansk dumpling med svinekød

Gyoza opskrift. Japanske dumplings med fyld.

Gyoza er en japansk dumpling, som er en halvmåneformede dampet dumpling, som pandesteges og er fyldt med hakket svinekød og grøntsager.

Dumplings er en populær kategori i det asiatiske køkken, og er samtidig blevet utrolig populært i Danmark på grund af de gode ingredienser og smage.

Du kan nemt lave dine egne japanske dumplings, og du bestemmer selv om du laver dejen fra bunden eller køber det færdiglavet. Vi har i denne opskrift valgt at købe gyozadejen færdiglavet (hedder ofte gyoza skin og kan fås i de fleste kinesiske butikker).

Vi håber, at du har lyst til at udvide dine kokke-evner, og prøve denne lækre asiatiske opskrift.

Skal du bruge flere lækre blandinger og basiskrydderier til krydderihylden? Så hop ind i kategorien ‘Krydderier’ lige her og gå på smagsopdagelse.

Du skal bruge:

Til 2-4 personer 

  • Gyoza skin (kan købes i kinesisk butik)
  • 1/4 spidskål
  • 1-2 spsk hakket hvidløg (kan erstattes af 1-2 fed hvidløg)
  • 1 cm ingefær
  • 500 g hakket svinekød
  • 2-3 spsk soja
  • 3-4 spsk ramsløg
  • 1 tsk bagepulver/natron
  • Salt og peber

Til stegning:

  • Rapsolie eller solsikkeolie

Til dyppelse:

  • Soja
  • Chili

Sådan gør du:

Steg spidskål på en pande, og tilføj hakket hvidløg, ingefær, hakket svinekød, soja, Vestjyske Delikatesser ramsløg, bagepulver eller natron, og smag til med salt og peber. Lad farsen hvile i køleskabet i ca. 20 min.

Find din dej frem, og fyld 1 tsk af farsen i gyozadejen. Kom en smule vand rundt i kanten. Fold dejen til en halvmåne og lav små folder på den ene side med tommelfingeren. Tryk kanten godt fast.

Varm rapsolie eller solsikkeolie op i en middelvarm pande og steg gyozaerne gyldenbrunde på bunden. Tilføj 1 dl vand til panden og læg låg på. Damp under låg i ca. 5 min.

Dine dumplings er nu færdige, og du kan dyppe gyozaerne i soja blandet med chili.

Velbekomme, og rigtig god fornøjelse.

 

Ønsker du en lidt sundere udgave, så kan du tilføje flere grøntsager, eks. revet gulerod for at opnå en lidt sundere fyld, eller erstatte kød med ristede svampe for et helt vegansk alternativ.

Hvilke krydderier skal bruges til opskriften?

Ramsløg

45,00 kr.

Privat: Hakket hvidløg

39,95 kr.

Se opskrifter på kød-fri retter

Guacamole

Er du også fan af den cremede og lækre dip guacamole? Det er vi! Vores guacamolekrydderi er specielt udviklet til at forbedre smagsoplevelsen af guacamole ved at tilføje den perfekte balance af krydderier. De helt rigtige krydderier Guacamole er en...

Gnocchi

Oplev en harmonisk kombination af krydderier og lækker pesto med vores opskrift på gnocchi med salvie. Denne opskrift bringer sammen den bløde og delikate smag af hjemmelavede gnocchi og den autentiske smag af vores Pesto Tapas Salsa fra Vestjyske...

Fettuccine med citronpeber

Leder du efter en simpel, men lækker pastaret, der kan imponere dine smagsløg? - Så er denne fettuccine med citronpeber lige noget for dig! Denne ret er fyldt med smagfulde ingredienser, der komplimenterer hinanden perfekt. Citronpeberet tilføjer...

Bagte auberginer

Auberginer er en alsidig grøntsag, der kan tilberedes på mange forskellige måder. En af de bedste måder at nyde auberginer på, synes vi er ved at bage dem og fylde dem med en lækker og velsmagende blanding af hakket aubergine, tomater, rød og grøn...

Avocadomad med krydderolie

En avocadomad med krydderolie, salt og peber er en fantastisk og sund måde at starte dagen på. Denne lækre ret er nem at tilberede og fyldt med smag og ernæringsværdi. Denne avocado-mad er perfekt som en sund og nærende morgenmad eller frokost. Den...

Burrata

Burrata er en nem og hurtig frokost eller forret, som ikke mindst også er smagfuld og krydret. Vi er gået klassisk til værks med en lækker blød og cremet burrata på sprødt kerne-rugbrød med frisk spinat, toppet af med vores Bruschetta-pesto og...

Misosuppe

Misosuppe er en meget enkel og lækker suppe. Den består af en base, selve suppen, lavet på sojabønnepastaen Miso og en bouillon. Dertil tilføjer man diverse ingredienser - som regel nudler og grøntsager. Suppen kan også indeholde både fisk og kød...

Indisk Dhal

Dhal, dahl eller daal? Kært barn har mange navne og der er åbenbart flere måder at stave til denne lækre indiske ret. For overskuelighedens skyld holder vi os til førstnævnte stavemåde. Dhal er en virkelig lækker indisk ret, typisk lavet med røde...

Pita med hummus og falafel

Pita er både en nem og billig ret, og så smager det bare utroligt lækkert! Hvad end du har lyst til at bage dine egne brød, eller du blot køber dem færdigbagte, er det en nem og lækker spise.I vores version har vi lavet den som en kød fri udgave,...

Halloumi fries

Halloumi fries, oste-fritter, cheesesticks, ostestave... Kært barn har mange navne, og disse halloumi fritter er helt klart et indslag i køkkenet der er værd at prøve! Disse halloumi fries er den skønneste kombination af sprødhed, perfekt afstemte...

Se opskrifter på frokostretter

Bagt avocado med æg og salat

Lækker opskrift på bagt avocado med æg og salat samt rugbrød ved siden. Opskriften er nem at lave og kan spises både som frokost, morgenmad eller til brunch. Retten egner sig også rigtig godt til påskebordet.   God morgenmad eller frokost...

Koldhævede boller med smag

Koldhævede boller er en nem og utrolig lækker måde at lave boller på, og så kan de spises til stort set alt. Disse koldhævede boller skal hæve i 8-12 timer - gerne mere, hvis du har tålmodigheden til det.  Disse boller er ikke som helt almindelige...

Lakseroulade

Lakseroulade er en lækker måde at få fisk på. Den fede røgede fisk, sammen med den friske spinat og den krydrede, velsmagende flødeost er en skøn kombination, med mange anvendelsesmuligheder. Lakserouladen kan både bruges til at indgå i et...

Kartoffelmad med lakserilette og krydderolie

En klassisk kartoffelmad - opgraderet med et tvist af cremet lakserilette, Krydderolie grønsalat fra Vestjyske Delikatesser samt purløg. En sund og nem frokost gjort overdådig og lidt udover det sædvanlige. Det her er ikke en rugbrødsmad, du bliver...

Kyllingesandwich

En kyllingesandwich med lækkert brød og en velsmagende dressing går man aldrig galt i byen med. Kyllingen er lækker og krydret og den kolde dressing med masser af smag og skønne krydderurter er det perfekte supplement dertil. En nem og sund frokost...

Fiskefrikadeller

Er du på udkig efter en gastronomisk oplevelse med fiskefrikadeller, der vil tage dine smagsløg med på en rejse fyldt med spændende krydderier? Så er du kommet til det rette sted! Vi præsenterer en enkel, men utrolig lækker opskrift på...

Guacamole

Er du også fan af den cremede og lækre dip guacamole? Det er vi! Vores guacamolekrydderi er specielt udviklet til at forbedre smagsoplevelsen af guacamole ved at tilføje den perfekte balance af krydderier. De helt rigtige krydderier Guacamole er en...

Pizzasnegle

Vi elsker pizzasnegle! Mest af alt, fordi børnebørnene bliver vældig glade, når der skal laves pizzasnegle. Og i denne her tid, hvor der skal slås meget tid ihjel rundt omkring i børnefamilierne, så får du vores opskrift på pizzasnegle. Vi bruger...

Gnocchi

Oplev en harmonisk kombination af krydderier og lækker pesto med vores opskrift på gnocchi med salvie. Denne opskrift bringer sammen den bløde og delikate smag af hjemmelavede gnocchi og den autentiske smag af vores Pesto Tapas Salsa fra Vestjyske...

Quesadillas

Gå på opdagelse i det mexicanske køkken med disse lækre quesadillas. Quesadillas er en populær mexicansk ret, der nydes over hele verden, og som kan serveres varme såvel som kolde.De består af en tortilla fyldt med ost og ofte andre ingredienser...

Se opskrifter til fester og gæster

Nachos med hjemmelavet guacamole og salsa

Vestjyske Delikatesser har lavet et perfekt svar på en opskrift når det skal være nemt og lækkert: Nachos med hjemmelavet guacamole og salsa

Grøn risotto med squash, ærter og citron

Vi elsker en god omgang risotto, og derfor har vi været i køkkenet for at lave en lille opskrift til dig her fra det vestjyske køkken. Denne udgave står på et skønt strejf af sommersmag - perfekt til både de varme sommermåneder, men også til de...

Burrata

Burrata er en nem og hurtig frokost eller forret, som ikke mindst også er smagfuld og krydret. Vi er gået klassisk til værks med en lækker blød og cremet burrata på sprødt kerne-rugbrød med frisk spinat, toppet af med vores Bruschetta-pesto og...

Svampesuppe

Er du også ret glad for suppe? Suppe er en herlig spise, når det begynder at blive koldt udenfor. Vi får derfor især meget suppe om efteråret og vinteren, så varmen rigtig kan få lov til at sprede sig i kroppen.  Vores svampesuppe er især god, hvis...

Forret til nytårsaften: Torsk på bund af gulerodspuré

Simpel og elegang forret til nytårsaften med traditionel torsk og gulerodspure. Find opskriften her på Vestjyske Delikatesser.

Oksefilet med cheddar-kartofler

Lækker og elegant hovedret til nytår som med garanti sende dine gæster hjem mætte. Oksefilet med cheddar, kartofler, bacon-gulerødder og rødvinssauce.

Tapasbrød

Tapas er små retter fra den spanske kultur, der traditionelt serveres sammen med drikkevarer og drinks på barer. Tapas er en form for social dining og kan variere fra simple småretter såsom oliven, pesto og mandler til mere omfangsrige retter som...

Caramel Cheesecake

Lækker og kendt dessert til nytår. Den er simpel og lige til at gå til. Selve cheesecaken kan oveni købet laves dagen før.

Chokoladekage med hvid ganache

En lækker og delikat dessert til Nytår, som dine gæster vil elske dig for: Chokoladekage med Hvid ganache – prøv opskriften her!

Hovedret til nytår: Oksesteg med soufflé og gorgonzolasauce

Eksklusiv hovedret til nytår med efterårets råvarer: Oksesteg med kartoffel-jordskokke soufflé, dertilhørende broccolisalat og hjemmelavet gorgonzolasauce.

Summary
recipe image
Recipe Name
Gyoza: Japansk dumpling med svinekød
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen