Grøn risotto med squash, ærter og citron

En god omgang risotto er altid lækkert. Vi har derfor valgt at dele vores gode opskrift på grøn risotto med squash, ærter og citron med dig.

Vores grønne risotte med squash, ærter og citron er en lækker, sund og kødfri ret som du kan nyde igen og igen.  

/ Sonja & Martin

Du skal bruge:

Til 4 personer

Grøn risotto med squash, ærter og citron

  • En squash
  • 200 g spinat
  • 200 g ærter
  • 1 citron
  • Basilikum
  • Ærteskud
  • 3 spsk. hakket løg
  • 3 spsk. hakket hvidløg
  • 4 spsk Pasta Krydderi 
  • 400 g risottoris
  • 2 dl hvidvin
  • 1 liter kyllingefond
  • 130 g parmesan
  • Smør

Sådan gør du

Kom løg og hvidløg på en pande med smør og steg disse til de er klare, herefter tilsættes en groftrevet squash.
Løg, hvidløg og squash blandingen krydderes med 3-4 spsk. Pasta Krydderi samt salt og peber.
Herefter tilsættes 400 g rissotoris og 2 dl hvidvin, lad dette simre koge indtil værden er fordampet. Tilsæt derefter lidt efter lidt 1 liter hønseboullon indtil risene er tilberedte, dette tager ca. 30 min.
Imellemtiden steges 200 g spinat på en pande hvorefter det blandes med en håndfuld frisk basilikum.

Spinatblandingen tilsættes til retten, sammen med ærterne. Til sidst tilføjes 80 g parmasan og skallen fra en citron

Smag til med salt, peber og citronskal og pynt med friskrevet parmesan og frisk basilikum.

Ps. har du ikke vores hakket løg, eller hakket hvidløg, kan dette erstates af en 1 løg og 3-4 fed hvidløg.

FÅ 15 % RABAT PÅ DIN NÆSTE BESTILLING

- når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Der kommer også løbende tips til lækre opskrifter og inspiration til aftensmaden, festmåltider og snacktid.

You have Successfully Subscribed!