Fiskefrikadeller
Vi præsenterer en enkel, men utrolig lækker opskrift på fiskefrikadeller, hvor vores udvalg af fiskekrydderi blandinger spiller hovedrollen og løfter smagen til nye højder.
Er du på udkig efter en gastronomisk oplevelse med fiskefrikadeller, der vil tage dine smagsløg med på en rejse fyldt med spændende krydderier?
Så er du kommet til det rette sted! Vi præsenterer en enkel, men utrolig lækker opskrift på fiskefrikadeller, hvor vores udvalg af fiskekrydderi blandinger spiller hovedrollen og løfter smagen til nye højder.
Leg med smagsnuancerne
Når du udforsker vores sortiment af krydderiblandinger, vil du finde et væld af muligheder for at tilpasse dine fiskefrikadeller.
Hvad med at tilføje en kraftfuld smag med vores Paprika Røget til din fiskefars? Eller eksperimenter med vores Hawaii krydderi for at tilføje en eksplosion af eksotiske smagsnuancer?
Du kan også vælge at bruge en af vores mange andre krydderier, specielt udviklet, til at spille fantastisk sammen med fisk. Brug f.eks. vores Lemon dild, som er en enkel, men utrolig kraftfuld blanding, og som harmonerer fantastisk sammen med al slags fisk.
Spice det op
Når du har valgt din foretrukne krydderiblanding, er det tid til at lave fiskefrikadellerne. Bland fiskefars, æg, løggranulat og mel med din valgte krydderiblanding for at skabe en harmonisk blanding af smag og tekstur.
Hvis du vil lave en spicy fiskeburger, kan du bruge laksefars og hakkede krebsehaler som din fiskefars, krydret med vores ‘Fyr og Flamme’ krydderi for en ekstra intens og pirrende smagsoplevelse.

Servering og variationer
Du kan servere dine fiskefrikadeller, som her, på et stykke friskt rugbrød med en cremet creme fraiche-dip ovenpå. Det er en enkel og lækker måde at servere dine fiskefrikadeller på.
Men hvorfor ikke tænke ud af boksen? Vær modig, vær kreativ, og lad dig inspirere af vores lækre krydderiblandinger, der vil løfte dine fiskefrikadeller til nye kulinariske højder. Tag et skridt ud af din komfortzone og lad krydderierne være din guide på denne smagfulde rejse. Med vores udvalg af fiskekrydderi blandinger kan du skabe en verden af variationer og smagskombinationer, der vil glæde dine smagsløg og imponere dine gæster.
Så kast dig ud i en rejse af smagsnuancer med vores fiskefrikadeller og vores udvalg af fiskekrydderier.
Velbekomme og god smagsrejse i køkkenet.

OPSKRIFTER TIL HVERDAGEN
Fiskefrikadeller
Du skal bruge:
500 g fiskefars (f.eks. laks eller torsk)
1 spsk. løggranulat
2 æg
4 spsk mel
2 spsk Fiskekrydderi blanding eller Fiskekrydderi Vestjylland
Salt og peber efter smag
Smør eller olie til stegning
Rugbrød til servering
200 g creme fraiche
2 spsk krydderurtesmør
Sådan gør du:
I en skål blandes fiskefars, løggranulat, æg, mel og dit valgte fiskekrydderi sammen. Rør godt, indtil ingredienserne er godt kombineret.
Smag til med salt og peber efter din præference. (Du kan evt. lave en lille minifrikadelle du steger på panden).
Varm en stegepande op med smør eller olie på medium varme.
Form små frikadeller af fiskefarsen og læg dem forsigtigt på den varme pande.
Steg frikadellerne i ca. 4-5 minutter på hver side, eller indtil de er gyldenbrune og gennemstegte.
Imens frikadellerne steger, kan du forberede creme fraiche-dippen. Bland creme fraiche med 2 spsk. krydderurtesmør i en skål. Rør det godt sammen, indtil det er godt integreret. Opbevar dippen på køl, indtil den skal serveres.
Når fiskefrikadellerne er færdige, skal de lægges på et stykke rugbrød.
Top hver frikadelle med en skefuld af creme fraiche-dippen med krydderurtesmør.
Pynt evt. med dild og server med citronskiver til.
Nu er dine lækre fiskefrikadeller klar til at blive nydt, sammen med den velsmagende creme fraiche-dip.
Husk at tilføje friske grøntsager som salatblade, agurkeskiver eller radiser for at give ekstra smag og sprødhed. Velbekomme!
hvilke krydderier skal bruges til opskriften?
Se her hvilke krydderier der bliver brugt i denne opskrift, så du kan komme i gang med at kokkerere
se andre opskrifter
Tørret basilikum, hvidløg, brændenælder, ramsløg, havtorn og de mere kendte krydderier som paprika, karry og chili og meget andet blandes sammen i de 45 til 50 blandinger, firmaet har på sin salgsliste. Som »Vestjyske Drømme,« der består af hvidløg, løg, persille, purløg, paprika.