Falafler

Er du også ret glad for falafler? Eller har du endnu ikke stiftet bekendtskab med denne skønne ret? Så er det bare med at få sat kikærterne i blød,  og imens kan du forberede resten til morgendagens aftensmad.

Alle krydderurter og løg i opskriften fra Vestjyske Delikatesser er i vores tørret udgave, så du er fri for at stå med friske krydderurter og løg, som du måske ikke får brugt. 

Nu går vi i gang – god fornøjelse 🙂 

/ Sonja & Martin

Forberedelsestid: 12-24 timer

Tilbedringstid: 25 minutter

Du skal bruge:

Til 40 stk.

Sådan gør du

Start ud med at sætte kikærterne i blød. Vi plejer at iblødsætte dem imellem 12-24 timer, hvor de er helt dækket med vand, og vi skifter vand 2-3 gange undervejs. Husk at skyl kikærterne grundigt efter iblødsætningen er overstået. 

Derefter kommer du alle ingredienserne i en food processor, og så skal du egentlig bare vente på, at din falafelfars bliver helt ensartet og jævn. Lad gerne farsen hvile i køleskabet i en halv times tid, imens du sætter frituren til eller varmer fritureolien op i gryden.

Til sidst skal falafelfarsen formes med en ske til små runde kugler, som steges i olien til de er sprøde og har en gylden overflade.

Falaflerne kan spises med en skøn salat, mozeralla ost, hummus, pitabrød eller med ris som tilbehør.

Hvad skal du have til morgenmad, frokost & aftensmad?

Vi har lavet madplan med en række lækre opskrifter til dig.

Hent dine gratis opskrifterne og madplanen her.

You have Successfully Subscribed!

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen