Bananpandekager
Bananpandekager er efterhånden en klassiker i mange danske hjem. Sødmen fra de modne bananer er den perfekte erstatning for sukker, hvilket giver dig en sundere udgave af den søde spise.
Bananpandekager kan krydres efter smag og behag og det samme gælder toppingen. Nogle klare favoritter ovenpå bananpandekager er bl.a.
- Frisk frugt og søde og syrlige bær
- Mælkeprodukter, såsom skyr eller yoghurt
- Hakket chokolade eller nødder
- … og vores favorit – sød og lækker honning!
Honning som topping på dine bananpandekager giver en lækker, naturlig sødme. Vælger du derudover en af vores honninger med smag, får du en virkelig lækker topping til din morgenmad. Vores honning med chokolade og pebermynte giver det perfekte samspil, mellem honningens sødme, chokoladens fedme og bitterhed og pebermyntens friskhed.
Skal du bruge flere lækre blandinger og basiskrydderier til krydderihylden? Så hop ind i kategorien ‘Krydderier’ lige her og gå på smagsopdagelse.
Vi håber, du har lyst til at prøve vores opskrift på bananpandekager. Du finder produkterne længere nede på siden – Velbekomme!
OPSKRIFTER TIL HVERDAGEN
Bananpandekager
Du skal bruge:
Til ca. 15 pandekager
3 modne bananer
4 store æg (eller 5 små)
1 dl havregryn
1 dl hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. kanel eller ½ tsk. malet ingefær
½ tsk. salt
Sådan gør du:
Mos bananerne i en skål med en gaffel.
Tilsæt æg og pisk godt sammen.
Tilsæt de resterende ingredienser og pisk det hele godt sammen.
Kom evt. lidt fedtstof på panden og kom derefter dejen på panden i den størrelse du ønsker dine pandekager skal have. (Vi steger 3 pandekager af gangen)
Steg til de er gyldne på begge sider.
Server pandekagerne med din favorittopping.
se andre opskrifter
Hvis du kunne lide denne opskrift kan du helt sikkert også lide en af vores andre opskrifter!
Se vores store udvalg af opskrifter og find en ret du kunne tænke dig at lave.