Krydderier

Tørret krydderier fra hele verden direkte til din døren – bestil online her

Hos Vestjyske Delikatesser finder vi de skønneste krydderier fra hele verden, hvor der er fokus på den helt naturlige smag, så du let kan sidde hjemme i sofaen og bestille krydderier online.

Vores krydderier er nøje udvalgte, og vi finder kun de bedste krydderier til dig og din madlavning, hvor der ikke er tilsat smagsstoffer og tilsætningsstoffer. Det har nemlig været vores mål fra dag 1, at alle vores kunder skal kunne bestille rene krydderier og krydderblandinger hjem.

Håndblandet krydderier fra Vestjyske Delikatesser

De færreste ved det, men vi alle vores krydderiblandinger har vi selv udviklet over årene med hjælp fra familie, venner og naboer. Alle krydderiblandingerne står vi så og håndblander i vores lille produktion i vores nedlagte landbrug i Tvis. Dette gør vi for at behandle krydderierne så nænsomt så muligt, så de beholder mest mulig af deres smag.

Martin har arbejdet mange år som fødevarekontrollant, og det er også ham, der står og blander krydderierne. Og så er det Sonja, der står i køkkenet og udvikler alle vores nye opskrifter og krydderiblandinger. Hun elsker nemlig at lave mad til hele familien, der skal smage af noget, og som kan serveres med god samvittighed.

Derfor kan du også være helt sikker på, at alle vores råvarer og blandinger har været igennem en god proces, hvor respekt og kærlighd til mad og familien har været i centrum for den enkelte krydderiblanding.

Hvilke krydderier passer til hvad?

Inde på hver enkelt krydderi og krydderiblanding har vi beskrevet, hvad du kan bruge krydderiet til. Hvis du mangler inspiration, så kan du altid besøge vores madblog her eller tilmelder dig nyhedsbrevet her.

Så garanterer vi, at du altid ved, hvad der skal serveres til aftensmad 🙂

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen