Nachos med hjemmelavet guacamole og salsa

Hos Vestjyske Delikatesser er det hvert år en tradition at spise nachos den 1. januar – og faktisk også mange andre aftener 😉

Vi er nemlig ret vilde med nachos, og det samme gør sig gældende for børn og børnebørn. Vi er faktisk så glade for specielt guacamole, at du nu kan købe guacamole krydderi, der blot skal blandes med avokado og lidt creme fraiche.

Her får du opskriften på vores lækre nachosopskrift – hemmeligheden er, at vi bruger de samme krydderier, som  vi bruger til kylling, salsa og guacamolen.

 

Hjemmelavet nachos opskrift med kylling

Hvorfor tage på restaurant og bestille nachos, når du kan lave dine egne nachos og samtidig sidde og nyde dem under tæppet i sofaen til en film, eller ved spisebordet som fingermad med familien? Vi vil introducerer dig for vores specielle nachos, som smager lidt så godt – hvis ikke bedre – som hvis du var på restaurant.

Vidste du, at du faktisk kan købe vores færdige mexicanske kasse med overnævnte krydderier samt en mexico mix, og så sparer du 10 % på hele købet.

Du finder kassen lige her. Alt du mangler er nachos chips.

 

Du skal bruge:

Nachos:

  • 1-2 poser købenachos
  • 1 pose revet mozarella
  • 1 pose revet cheddar
  • 300 g kylling
  • Evt. rødløg
  • Evt. Jalapeños
  • Evt. kyllingsalt

Hjemmelavet guacamole:

Hjemmelavet salsa:

  • 2 tsk. Salsa krydderi
  • 1 tomat
  • 1 lille rødløg
  • Lidt smagsneutral olie.

Sådan gør du

Nachos:

  1. Skær kylling ud i små tern.
  2. Tænd ovnen på 180 grader varmluft
  3. Steg kylling på en pande med lidt krydderi. Evt. Kyllingsalt.
  4. Forbered et stort ovnfast fad
  5. Hak evt. løg og skær Jalapeños i skiver.
  6. Lav et lag at nachos og drys med kylling, løg og Jalapeños.
  7. Drys med revet mozarella og cheddar.
  8. Lav et nyt lag nachos og gentag.
  9. Efter flere lag med kylling, løg, Jalapeños og ost, skal du nu toppe dit fad med resten af osten.
  10. Sæt fadet ind i ovnen i ca. 10-12 minutter, indtil dele af osten får en flot gylden farve.

Hjemmelavet guacamole :

  1. Flæk dine avokadoer.
  2. Mas dem med en gaffel i din skål.
  3. Tilsæt krydderiet og eventuelt 1 dl creme fraiche.

Hjemmelavet salsa:

  • Skær tomaten ud i små tern.
  • Skær rødløg ud i små tern.
  • Bland i en skål, tomater, rødløg, Salsa krydderi og lidt olie.
  • Nu har du en lækker salsa.

Mangler du inspiration til, hvad du også kunne bruge dine nachos chips til?

Selvom vi elsker mixikanske nachos med ost, kylling, salsa og guacamole, så vil vi også gerne inspirere dig til, hvad du også kan bruge chipsene til. De sprøde chips opfattes nemlig oftest som en snack, fremfor en færdig ret som kan serveres til aftensmad. De saltede chips er naturligvis gode og smagsfulde i sig selv, men de kan sagtens bruges i madretter.

 

Burger med nachos 

Put en håndfuld nachos i din burger, så der kommer godt med knas i din meksikanske burgeren. 

Kyllingenuggets med nachos

Her bliver dine små kyllingefileter vendt i knuste nachos, æg og mel, som når du normalt laver en panering. 

Nachos med ost og pesto

Server små søde forretter lavet a en sprød nochos chips som bund toppet med en skive ost og hjemmelavet pesto. 

Nachos salat

Lav en lækker meksikansk salat, hvor du bruger alle de ønskede grønstsager og topper med let knuste nachos. Vi anbefaler at bruge bønner, majs, avokado, rødløg og lidt revet ost. 

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen