Butternut squash suppe

af | nov 5, 2019 | Aftensmad | 0 Kommentarer

Vestjyske Delikatessers helt egen Butternut squash suppe beriget med flere af vores lækre krydderiblandinger. Denne egner sig perfekt til en mørk efterårsdag, og retten kan med fordel fryses ned og gemmes.

 

Til 4 personer

  • 1 butternut squash
  • 400 gram gulerødder i forskellige farver (fås i Rema1000)
  • 1 løg eller 2 tsk løg granulat
  • 2 fed hvidløg eller 1 tsk tørret hvidløg
  • 3 dl hønseboullion
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 dl fløde (hvis du ikke ønsker at bruge fløde, så kan du blot bruge 2 dåser kokosmælk mere)
  • Hot Mex krydderi fra Vestjyske Delikatesser, der består af chili, løg, paprika, oregano, spidskommen og persille
  • Lidt olie til stegning
  • Lidt salt og peber
  • Lidt vand

Tilbehør: bacon og brød

Fremgangsmåde

Skræl gulerødder og butternut squash og skær grøntsagerne i tern. Pil hvidløg og skær og pil de hele løg – her kan du med fordel bruge Vestjyske Delikatessers økologiske hakket løg og hvidløgsgranulat.

Sauter alle grøntsager i lidt olie i en stor tykbundet gryde i 10-15 minutter. Tilføj hønseboullion og lad suppen koge ved svag varme indtil alle grøntagerne er møre. Smag evt. til med mere boullion. 

Blend suppen med en stavblender til suppen er tyk og cremet. Tilføj evt. mere vand efter behov for at gøre suppen tyndere.

Bring suppen i kog og tilføj nu kokusmælk, fløde, hot mex, salt og peber. Lad suppen simre i yderligere 10 minutter inden servering. 

Server med bacon stykker og brød

Velbekomme 🙂

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

- og få en ekstra overraskelse næste gang, du bestiller krydderier hjem fra os. 

You have Successfully Subscribed!