Veggie burger med BBQ salt og dressing

Det er altid godt med burger, men denne gang har vi valgt at udfordre os selv lidt ved at lave en veggie burger – og det var en stor succes.

Vores veggie burger er lavet med plantekød er bestemt ligeså fyldt med smag som en almindelig burger. 

Nu går vi i gang – god fornøjelse 🙂

/ Sonja & Martin

Du skal bruge:

Til 4 personer

 

Bøffer:

Burger:

  • 4 burgerboller
  • Salat
  • Løg
  • Syltede augurker
  • Tomat
  • 8 spsk mayonaise
  • 2 spsk creme fraiche
  • 1 tsk Sriracha
  • 2 tsk BBQ Salt

Sådan gør du

Bland plantekødet op med salt og peber og form dem herefter til 4 lige store bøffer. Steg bøfferne i 3-5 minutter på hver siden på en i forvejen varm pande.  

Lav dressingen ved at blande 4 spsk mayonnaise og 2 spsk creme fraiche med 2 tsk BBQ Salt og 1 tsk Sriracha. 

Varm dine burgerboller kort i ovnen imens du forbereder din salat.
Skær løg og tomater i skiver og klargør nogle gode salatblade.

Smør din burgerbolle med din hjemmelavet dressing på begge sider. Læg nu salat i bunden efterfulgt af din bøf. Tilføj nu tomater, syltede augurker og løg

Velbekomme

FÅ 15 % RABAT PÅ DIN NÆSTE BESTILLING

- når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Der kommer også løbende tips til lækre opskrifter og inspiration til aftensmaden, festmåltider og snacktid.

You have Successfully Subscribed!