Veggie burger med BBQ salt og dressing

Det er altid godt med burger, men denne gang har vi valgt at udfordre os selv lidt ved at lave en veggie burger – og det var en stor succes.

Vores veggie burger er lavet med plantekød er bestemt ligeså fyldt med smag som en almindelig burger.

Vi håber, at du bliver glad ligeså glad for denne udgave, som vi selv er blevet.

/ Sonja & Martin

Du skal bruge:

Til 4 personer

 

Bøffer:

Burger:

  • 4 burgerboller
  • Salat
  • Løg
  • Syltede agurker
  • Tomat

Dressing:

  • 8 spsk. mayonaise
  • 2 spsk. creme fraiche
  • 1 tsk. Sriracha
  • 2 tsk. BBQ Salt

Sådan gør du

 

Bland salt og peber i plantekødet og form dem herefter til 4 lige store bøffer. Steg bøfferne i 3-5 minutter på hver side på en varm pande.

Lav dressingen ved at blande 4 spsk. mayonnaise og 2 spsk. creme fraiche med 2 tsk. BBQ Salt og 1 tsk. sriracha.

Varm burgerbollerne kort i ovnen, imens salaten forberedes. Skær løg og tomater i skiver og klargør nogle gode salatblade.

Smør burgerbollen med den hjemmelavet dressing på begge sider. Læg nu salat i bunden efterfulgt af en bøf. Tilføj nu tomater, syltede agurker og løg.

Velbekomme her fra det Vestjyske!

Tilmeld nyhedsbrev og få 15% rabat på din næste bestilling

Der kommer også løbende tips til lækre opskrifter og inspiration til aftensmaden, festmåltider og snacktid.

You have Successfully Subscribed!

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen