Fri fragt til pakkeshop ved køb over 250 kr.

Økologisk løvstikke

54,95 kr.

Ingredienser: løvstikke*. *=Økologisk

15 gram

Løvstikke vokser utrolig hurtigt og er en flerårig skærmplante. Du kan blandt andet lave nogle utrolig lækre frikadeller ved brug af løvstikke krydderi, og giver samtidig en super god smag til dine kartofler. Vidste du, at løvstikke faktisk kan erstatte bouillon i din suppe? Smart ikke – på den måde undgår du e-numre og unødvendige konserveringsmidler.

Det kan være svært at sige hvad løvstikke 100 % smager af – uanset hvad smager det bare utrolig godt! Du vil både få en smag af selleri, timian, persillerod og porre. Det er netop derfor at løvstikke er et så godt krydderi, da du får alle de bedste smage i én.

Sådan bruger du produktet

Løvstikke er normalt store friske blade, men med tørret løvstikke går du udenom bøvlet med at rengøre bladene og skære dem. Alt du skal gøre er, at lægge de tørret urter i blød i lidt vand i 15 minutter. Denne proces er med til at bringe smagen frem i det tørret løvstikke. Herefter kan du hurtigt presse det resterende vand ud af urterne, og løvstikken er nu klar til brug.

Står du i stedet og skal bruge løvstikke til en lidt større ret, såsom suppe, kogevand til kartofler osv., kan du hoppe over de 15 minutters trækketid og i stedet hælde ½ tsk. direkte ned i gryden. Her vil smagen også komme frem.

Løvstikke er utrolig god, når der skal koges nye danske kartofler, da det er med til at give en ekstra frisk og god smag til de nye kartofler – det samme kan du gøre ved pasta og spaghetti.

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med løvstikkemayo, så se opskrift her.

Frisk løvstikke er ikke altid muligt at finde i butikkerne, da det er en plante der blomstrer fra juli-august. Med tørret økologisk løvstikke er du altid sikret at have løvstikke ved hånden, når du skal bruge det.

Yderligere oplysninger

Yderligere information

Vægt 155 g
Ingredienser

løvstikke*. *=Økologisk

Fri fragt

Fri fragt ved køb over 250 kr.

Leveringstid

Vi sender alle hverdage

Økologisk

Stort økologisk udvalg

Se, hvad andre bestiller med hjem

Du kunne også være interesseret i...

FÅ EN GRATIS MADPLAN

 

Vi har lavet en lækker madplan med en række nemme og velsmagende retter til hele familien. Herudover vil du løbende modtage tips til andre lækre opskrifter og inspiration til aftensmaden, festmåltider og snacktid.

Hvem ved, måske du også får en unik rabatkode i ny og næ?

Hvad skal du have til morgenmad, frokost & aftensmad?

Vi har lavet madplan med en række lækre opskrifter til dig.

Hent dine gratis opskrifterne og madplanen her.

You have Successfully Subscribed!

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen