Fri fragt til pakkeshop ved køb over 250 kr.

Økologisk dild

54,95 kr.

Ingredienser: dild*. *=Økologisk dild

20 gram

Hav altid lidt dild ved hånden med dette tørret dild. Det smarte ved tørret dild er, at det kan anvendes ligesom friskt dild. Forskellen på det friske dild og det tørret dild er, at tørret dild kan holde sig i lang tid, hvor det friske kun holder sig et par dage. Ved at bruge tørret dild er du med til at bekæmpe madspild – og det er samtidig bedre på pengepungen.

Sådan bruger du produktet

Økologisk dild kan bruges i gryderetter og som pynt og ekstra smag til mange andre retter. For at få mest mulig smag ud af det tørret dild, tager du den mængde dild, du skal bruge og lader det stå at trække i vand. Efter ca. 15 minutter presser du det overskydende vand ud af dilden, og det er nu klar til servering.

En sikker vinder ved brug af dild er en lækker dildsovs, som er perfekt til fisk, såsom laks og rejer, eller kylling og lam.

Har du prøvet kræfter med at lave dildgryde? Det er faktisk rigtig lækkert! Du kan også bruge dild i din æggesalat til din sandwich, som pynt til din salat, suppe og kartofler – se evt. denne opskrift på nye kartofler med dild.

Dild bruges ofte i de mere fine opskrifter, da dilden både giver en unik og lækker smag og samtidig giver retten en flot udseende med sin grønne farve. Tag meget gerne et kig på vores opskrift på torsk på bund af gulerodspuré. Den er virkelig lækker, og fungerer rigtig godt som ret til nytår.

Er du på udkig efter dild, der ikke er økologisk, så finder du den her.

Yderligere oplysninger

Yderligere information

Vægt 160 g
Ingredienser

dild*. *=Økologisk dild

Fri fragt

Fri fragt ved køb over 250 kr.

Leveringstid

Vi sender alle hverdage

Økologisk

Stort økologisk udvalg

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Økologisk dild”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FÅ EN GRATIS MADPLAN

 

Vi har lavet en lækker madplan med en række nemme og velsmagende retter til hele familien. Herudover vil du løbende modtage tips til andre lækre opskrifter og inspiration til aftensmaden, festmåltider og snacktid.

Hvem ved, måske du også får en unik rabatkode i ny og næ?

Hvad skal du have til morgenmad, frokost & aftensmad?

Vi har lavet madplan med en række lækre opskrifter til dig.

Hent dine gratis opskrifterne og madplanen her.

You have Successfully Subscribed!

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen