Middelhavs-rub
45,00 kr.
Ingredienser: Hvidløg, basilikum, oregano, rosmarin, merian, salt.
50 gram
Denne grillrub kan varmt anbefales til næsten alt kød, men den gør det rigtig godt til lam. Du vil bestemt heller ikke blive skuffet (nok nærmere tværtimod), hvis du vælger at forkæle kylling, kalkun og oksekød med denne middelhavs-rub.
Sådan bruger du produktet
En grillrub er en tør grillmarinade til kødet, som består af blandede krydderier. Det gør krydderiblandingen ekstra nem at bruge. Fremgangsmåden er blot at gnide rubben ind i kødet. Brug ca. 1 teske pr. 1 kg. kød. Derefter lægger du kødet på køl i et par timen, inden kødet kommer en tur på grillen.
Hvis du skal forkæle din familie og gæsters smagsløg lidt ekstra, så prøv vores hvidløgsaioli som dyppelse til en omgang skiveskåret kartofler og waikiki dip til salaten. Så er du helt sikker på en aften med masser af smag og gode stunder.
Yderligere oplysninger
Yderligere information
Vægt | 250 g |
---|---|
Ingredienser | Hvidløg, basilikum, oregano, rosmarin, merian, salt. |
Anmeldelser