Lammekrydderi

45,00 kr.

Ingredienser: koriander, salvie, merian, rosmarin, spidskommen, salt.

50 gram.

Englene synger virkelig, når der serveres lammeragout eller lammesteg, der er marineret i lammekrydderi. Der er alle de gode krydderurter til at fremhæve lammekødets gode smag. Koriander, salvie, merian og rosmarin giver virkelig en skøn smag, og du kan både tilberede lammet i ovnen, på grillen eller som gryderet med vores lammekrydderiblanding.

Sådan bruger du produktet

Har du prøvet en langtidsstegt lammekølle? Ellers kan vi virkelig anbefale dig at prøve denne påskeklassiker, der også smager dejligt resten af året. Der findes mange forskellige opskrifter med lammekølle, men vi holder nu af en god grøntsagsbund, hvor lammekøllen først gnides ind i lammekrydderi, dækkes med citron og derefter placeres ovenpå og steges i ovnen i 6 timer ved en temperatur på 110 grader.

Efter de første 3 timer i ovnen, kan du med fordel skrue ned på 75 grader og hælde en god flaske rødvin ned i fadet.

Så er det blot at vente, indtil kernetemperaturen rammer 63 grader – og voila: Så er der serveret lam!

Yderligere oplysninger

Yderligere information

Vægt 250 g
Ingredienser

koriander, salvie, merian, rosmarin, spidskommen, salt.

Lammekrydderi

45,00 kr.

Ingredienser: koriander, salvie, merian, rosmarin, spidskommen, salt.

50 gram.

Englene synger virkelig, når der serveres lammeragout eller lammesteg, der er marineret i lammekrydderi. Der er alle de gode krydderurter til at fremhæve lammekødets gode smag. Koriander, salvie, merian og rosmarin giver virkelig en skøn smag, og du kan både tilberede lammet i ovnen, på grillen eller som gryderet med vores lammekrydderiblanding.

Fri fragt

Fri fragt ved køb over 300 kr.

Leveringstid

Vi sender alle hverdage

Økologisk

Skåret ned på e-numre

Sådan bruger du produktet

Har du prøvet en langtidsstegt lammekølle? Ellers kan vi virkelig anbefale dig at prøve denne påskeklassiker, der også smager dejligt resten af året. Der findes mange forskellige opskrifter med lammekølle, men vi holder nu af en god grøntsagsbund, hvor lammekøllen først gnides ind i lammekrydderi, dækkes med citron og derefter placeres ovenpå og steges i ovnen i 6 timer ved en temperatur på 110 grader.

Efter de første 3 timer i ovnen, kan du med fordel skrue ned på 75 grader og hælde en god flaske rødvin ned i fadet.

Så er det blot at vente, indtil kernetemperaturen rammer 63 grader – og voila: Så er der serveret lam!

Yderligere oplysninger

Yderligere information

Vægt 250 g
Ingredienser

koriander, salvie, merian, rosmarin, spidskommen, salt.

Fri fragt

Fri fragt ved køb over 300 kr.

Leveringstid

Vi sender alle hverdage

Økologisk

Skåret ned på e-numre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Lammekrydderi”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se, hvad andre bestiller med hjem

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen