Fri fragt til pakkeshop ved køb over 250 kr.

Økologiske krydderier & blandinger

Viser 1–24 af 37 resultater

FÅ EN GRATIS MADPLAN

 

Vi har lavet en lækker madplan med en række nemme og velsmagende retter til hele familien. Herudover vil du løbende modtage tips til andre lækre opskrifter og inspiration til aftensmaden, festmåltider og snacktid.

Hvem ved, måske du også får en unik rabatkode i ny og næ?

Bestil økologiske krydderier & blandinger online

Vi har lavet en række økologiske krydderiblandinger og rene krydderier til dig, der gerne vil vælge økologisk. Her er der ingen tilsætningsstoffer, ingen smagsforstærkere, og alt er håndblandet i vores produktion på den vestjyske hede.

For os er kvaliteten det vigtigste, og derfor vælger vi de bedste råvarer til vores krydderiblandinger. Alle opskrifter har vi selv udviklet, når nogen har henvendt sig og sagt: “Jeg mangler noget til fisken.” Eller: “Jeg mangler noget til kartoflerne.” Derefter er vi gået i gang med at sætte forskellige krydderier sammen, der fremhæver madens smag bedst muligt.

Krydderier kan bruges til alt

Når du går ind og finder de økologiske krydderier eller blandinger, som du ønsker hjemme på din hylde, så er det kun fantasien, der sætter grænser. Fyr og Flamme blandinger går forrygende som marinade til kød, men den udmærker sig også, når det gælder kryddersmør eller marinade til grøntsagerne eller små indbagte snacks.

Derfor kan vi kun opfordre dig til at lade dig inspirere af årstidens grøntsager og fødevarer, når du bruger krydderiblandingerne herfra Vestjyske Delikatesser. Og du kan altid genkende de økologiske krydderier på det grønne låg, som vi bruger.

Hvad skal du have til morgenmad, frokost & aftensmad?

Vi har lavet madplan med en række lækre opskrifter til dig.

Hent dine gratis opskrifterne og madplanen her.

You have Successfully Subscribed!

1
    1
    Kurv
    Økologisk Purløg, økologiske krydderier, økologi krydderi
    Økologisk Purløg
    1 X 54,95 kr. = 54,95 kr.