Fri fragt til pakkeshop ved køb over 250 kr.

Økologiske krydderier & blandinger

Viser 1–36 af 38 resultater

Få 15 % rabat på din næste bestilling

- når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Der kommer også løbende tips til lækre opskrifter og inspiration til aftensmaden, festmåltider og snacktid.

Bestil økologiske krydderier & blandinger online

Vi har lavet en række økologiske krydderiblandinger og rene krydderier til dig, der gerne vil vælge økologisk. Her er der ingen tilsætningsstoffer, ingen smagsforstærkere, og alt er håndblandet i vores produktion på den vestjyske hede.

For os er kvaliteten det vigtigste, og derfor vælger vi de bedste råvarer til vores krydderiblandinger. Alle opskrifter har vi selv udviklet, når nogen har henvendt sig og sagt: “Jeg mangler noget til fisken.” Eller: “Jeg mangler noget til kartoflerne.” Derefter er vi gået i gang med at sætte forskellige krydderier sammen, der fremhæver madens smag bedst muligt.

Krydderier kan bruges til alt

Når du går ind og finder de økologiske krydderier eller blandinger, som du ønsker hjemme på din hylde, så er det kun fantasien, der sætter grænser. Fyr og Flamme blandinger går forrygende som marinade til kød, men den udmærker sig også, når det gælder kryddersmør eller marinade til grøntsagerne eller små indbagte snacks.

Derfor kan vi kun opfordre dig til at lade dig inspirere af årstidens grøntsager og fødevarer, når du bruger krydderiblandingerne herfra Vestjyske Delikatesser. Og du kan altid genkende de økologiske krydderier på det grønne låg, som vi bruger.

Tilmeld nyhedsbrev og få 15 % rabat på din næste bestilling

Der kommer også løbende tips til lækre opskrifter og inspiration til aftensmaden, festmåltider og snacktid.

You have Successfully Subscribed!

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen