Fri fragt til pakkeshop ved køb over 250 kr.

Honning & Bolsjer

FÅ EN GRATIS MADPLAN

 

Vi har lavet en lækker madplan med en række nemme og velsmagende retter til hele familien. Herudover vil du løbende modtage tips til andre lækre opskrifter og inspiration til aftensmaden, festmåltider og snacktid.

Hvem ved, måske du også får en unik rabatkode i ny og næ?

Honning fra den vestjyske hede

I de sidste mange år har vi haft bistader i Tvis hjemme på gården, hvor Vestjyske Delikatesser ligger. Derfor valgte vi at producere honning fra vores egne bier, der bor omme i haven. Herfra flyver de ud på heden og i skovene omkring os og samler nektar ind fra blomsterne i området.

Hvert år – og nogen gange flere gange om året – høster vi honningen fra bistaderne. Derefter laver vi nye smagskombinationer, inden honningen tappes og opsamles på de glas, der bliver sendt hjem til dig.

Lige nu kan du prøve vores sommerhonning, der er ren honning fra vores bier. Og hvis du er til andre smagsvarianter, er vores honning med chokolade og pebermynte eller honning med havtorn nogen af vores egne favoritter på bordet.

Honningen med havtorn har en lille smule syre i sig på grund af den syrlige smag fra havtornen.

Arbejde i naturen

Det har i alle årene betydet meget for os at arbejde med naturens egne ressourcer. Derfor har bierne også fået en særlig plads hos Vestjyske Delikatesser, da de i disse år har en hård kamp i naturen for at overleve.

Ved at avle bier og producere honning, kan vi hjælpe en lille del til, at bierne fortsat har gode levevilkår i Danmark, og vi hvert år kan få bestøvet frugttræer i hele området.

Hvad skal du have til morgenmad, frokost & aftensmad?

Vi har lavet madplan med en række lækre opskrifter til dig.

Hent dine gratis opskrifterne og madplanen her.

You have Successfully Subscribed!

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen