Fri fragt til pakkeshop ved køb over 250 kr.

Honning & Bolsjer

Få 15 % rabat på din næste bestilling

- når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Der kommer også løbende tips til lækre opskrifter og inspiration til aftensmaden, festmåltider og snacktid.

Honning fra den vestjyske hede

I de sidste mange år har vi haft bistader i Tvis hjemme på gården, hvor Vestjyske Delikatesser ligger. Derfor valgte vi at producere honning fra vores egne bier, der bor omme i haven. Herfra flyver de ud på heden og i skovene omkring os og samler nektar ind fra blomsterne i området.

Hvert år – og nogen gange flere gange om året – høster vi honningen fra bistaderne. Derefter laver vi nye smagskombinationer, inden honningen tappes og opsamles på de glas, der bliver sendt hjem til dig.

Lige nu kan du prøve vores sommerhonning, der er ren honning fra vores bier. Og hvis du er til andre smagsvarianter, er vores honning med chokolade og pebermynte eller honning med havtorn nogen af vores egne favoritter på bordet.

Honningen med havtorn har en lille smule syre i sig på grund af den syrlige smag fra havtornen.

Arbejde i naturen

Det har i alle årene betydet meget for os at arbejde med naturens egne ressourcer. Derfor har bierne også fået en særlig plads hos Vestjyske Delikatesser, da de i disse år har en hård kamp i naturen for at overleve.

Ved at avle bier og producere honning, kan vi hjælpe en lille del til, at bierne fortsat har gode levevilkår i Danmark, og vi hvert år kan få bestøvet frugttræer i hele området.

Tilmeld nyhedsbrev og få 15 % rabat på din næste bestilling

Der kommer også løbende tips til lækre opskrifter og inspiration til aftensmaden, festmåltider og snacktid.

You have Successfully Subscribed!

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen