Syltede squash

Er du også ret glad for syltede agurker og syltede rødbeder? Så kan det også være, at du bliver ret vild med syltede squash, hvis du ikke har prøvet det før.

De syltede squash var et nyt koncept for os, men vi kan godt anbefale at prøve denne opskrift af, for vi blev i hvert fald ikke skuffet.

Syltede squash kan bruges som tilbehør på lige fod med asier, syltede agurker og syltede rødbeder.

Du skal bruge:

Til 1 stor portion

Syltede squash

Hvis du ikke har æblecidereddike på lager, så kan du sagtens skifte den ud med almindelig lagereddike.

Sådan gør du

Rengør både squash og rødløg inden, at du skærer squashen ud i skiver. Skiverne må gerne have lidt bredde på. Derefter skæres løget også i tynde skiver.

Læg derefter squash og løg skiftevis i et glas.

Sæt en tykbundet gryde over blus og kom æblecidereddike, vand, sukker og stjerneanis / nelliker, stensalt og peber op og vendt til, at sukkeret er smeltet i gryden.

Derefter hælder du lagen ud over squashen og rødløget i glasset og lader det trække i 2-3 timer, inden du serverer det.

Hvis du gerne vil have, at den syltede squash holder sig i lang tid, så undlad de røde løg, da de nedsætter holdbarhedstiden væsentligt. 

Tilmeld nyhedsbrev og få 15% rabat på din næste bestilling

Der kommer også løbende tips til lækre opskrifter og inspiration til aftensmaden, festmåltider og snacktid.

You have Successfully Subscribed!