Tortillapizza med pesto

Når det skal være nemt, men stadig lækkert er tortillapizzaer et rigtig godt bud!

Tortillapizzaer er blevet mere og mere populære, hvilket vi godt kan forstå, da de både er nemme at lave, smager virkelig godt og så sparer du endda en del på kalorierne i forhold til en almindelig pizzadej.

Tortillapizza med alverdens fyld

I vores version er pizzaen lavet uden kød, men med stegt bacon på siden, til dem der ønsker at toppe med det. Pestoen er en fantastisk smagsgiver og passer helt perfekt til denne slags pizza.
Her kommer vi også med flere bud på fyld, du kan komme på din tortillabund.

Det er sådan set kun fantasien der sætter grænser for dit fyld på en tortillapizza. I vores opskrift laver vi en nem tomatsauce selv, men du kan også blot bruge ketchup, tomatpuré eller en færdigkøbt. Det er hvad du synes er nemmest og lækrest.

Den lækreste bund

En ting man skal være opmærksom på ved tortillapizzaer er at bunden kan blive lidt fugtig inde i midten af pizzaen, hvis der kommer meget fyld på. Et godt tip for at undgå dette er at du varmer din bageplade op, sammen med ovnen, og først flytter din pizza over på bagepladen, når både denne og ovnen er godt varme. Dette hjælper til at give en mere sprød pizzabund hele vejen igennem. Tippet gælder i øvrigt også for almindelig pizzadej.
Ønsker du, i stedet for at bruge en tortillapandekage som bund, at lave din egen pizzadej – finder du en nem opskrift på dette nederst i opskriften.

Vi håber du har lyst til at prøve en af vores varianter. Velbekomme.

Du skal bruge:

Til tomatsaucen

Til 1 tortilla pizza

  • Tortilla pandekage
  • Din hjemmelavede tomatsauce
  • Friske cherrytomater
  • Mozzarellaost
  • Pesto – vælg din favorit her

Hvis du ønsker at have kød på din pizza, så kan du bruge sprød bacon eller seranoskinke.

Sådan gør du:

  1. Hæld ingredienserne til tomatsaucen i en blender, minihakker eller lignende og blend. Du får en stor portion tomatsauce og kan gemme resten i køleskabet eller på frost. 
  2. Fordel lidt tomatsauce på din tortillapandekage.
  3. Ønsker du kød på din pizza, så er det nu du putter din seranoskinke på (vælger du i stedet bacon, så steg denne for sig selv, så du kan bruge det som topping, når pizzaen er færdig.)
  4. Put lidt ost på pizzaen, og bag den i ovnen i 5 min. i en forvarmet ovnen på 175 grader (varmluft).
  5. Lav nu din ønskede pesto (det kan eksempelvis være grøn pesto, rød pesto, pesto chili eller måske vores pesto pizza krydderi) ved at blande krydderiet med vand og olie. Se anvisningen på krydderiglasset.
  6. Når de 5 min. er gået, tager du pizzaen ud af ovnen og putter lidt skiver tomater på. Læg pizzaen ind i ovnen igen, og lad den bage færdig i yderligere 5 min.
  7. Tag nu pizzaen ud og smør din hjemmelavet pesto ud på pizzaen, så det er ligeligt fordelt.

Velbekomme.

Bag din egen pizzabund

Du skal bruge:

Til 1 pizzabund

  • 370 g hvedemel eller anden grov mel
  • 1 spsk bagepulver
  • 2 tsk salt
  • 175 ml vand (evt. lidt mere)
  • 2 spsk olivenolie

Sådan gør du:

  1. Bland alle tørre ingredienser i en skål.
  2. Bland olivenolie og vand i en anden skål/litermål.
  3. Tilføj nu væsken over i skålen med de tørre ingredienser lidt af gangen, og rør indtil dejen er fast og klæbrig.
  4. Hæld lidt ekstra mel ud på bordet og ælt nu videre på dejen på bordet. Rul nu dejen ud til en stor pizza.
  5. Tilsæt fyld og bag pizzaen i ovnen ved 250 grader (almindelig ovn) i 10-12 min.

Hvilke krydderier skal bruges til opskriften?

Pizza krydderi

39,95 kr.

Hvidløgssalt

39,95 kr.

Pesto grøn

39,95 kr.

Se opskrifter på kød-fri retter

Pita med hummus og falafel

Pita er både en nem og billig ret, og så smager det bare utroligt lækkert! Hvadend du har lyst til at bage dine egne brød, eller du blot køber dem færdigbagte, er det en nem og lækker spise.I vores version har vi lavet den som en kødfri udgave, med...

Halloumi fries

Halloumi fries, oste-fritter, cheesesticks, ostestave... Kært barn har mange navne, og disse halloumi fritter er helt klart et indslag i køkkenet der er værd at prøve! Disse halloumi fries er den skønneste kombination af sprødhed, perfekt afstemte...

Elotes (grillet majs med topping)

Elotes - Hvad er det? Måske har du hørt om dem før - måske har du aldrig hørt det ord før - uanset gennemgår vi lige kort hvad de egentlig er. Elotes er i al sin enkelhed majskolber, der enten er grillede eller kogte, og derefter serveret med...

Halloumi Grillspyd

Grillspyd er så lækkert og kombinationsmulighederne er utallige!Vi har her lavet en version der er kød-fri, men med den lækre måltidsost Halloumi. Grillspydene kan nydes som hovedret eller som tilbehør til aftensmaden. I denne opskrift er der ikke...

Tortilla med bønnemos

Vegi-tortillas med bønnemos er simpelthen en fantastisk lækker ret, hvis frokosten lige skal piftes lidt op, eller aftensmaden skal være nem og sund. Bønnemosen er nem at lave i forvejen, og vi plejer faktisk at lave en stor portion, så der er...

Vodka penne med mascarpone og peber rosé

Super lækker vodka penne, som smager himmelsk. Retten er perfek til børnefri weekend eller date-night med kæresten eller ægtefællen. Holder I parmiddag, vil denne ret også være et godt bud på den perfekte start på en god og sjov aften med...

Grøn risotto med squash, ærter og citron

Vi elsker en god omgang risotto, og derfor har vi været i køkkenet for at lave en lille opskrift til dig her fra det vestjyske køkken. Denne udgave står på et skønt strejf af sommersmag - perfekt til både de varme sommermåneder, men også til de...

Sweet potato fries med timian citronsalt og dip

Med disse lækre sweet potatoes fries kan du hurtigt og nemt servere en anderledes omgang fritter for madelskerne i dit hjem.  Vores sweet potatoe fries er en sand succes i vores hjem, og vi laver derfor gerne en ekstra stor portion til når børne og...

Veggie burger med BBQ salt og dressing

Det er altid godt med burger, men denne gang har vi valgt at udfordre os selv lidt ved at lave en veggie burger - og det var en stor succes. Vores veggie burger er lavet med plantekød er bestemt ligeså fyldt med smag som en almindelig burger. Vi...

Patatas bravas

Patatas bravas er en skøn og lækker ret, som vi tit laver, når vi vil hygge os med en god omgang tapas. Med denne klassiske spanske ret kan du servere tapas for dine venner og familie og overraske dem med alternativ spise til det klassiske danske...

Se opskrifter på aftensmadsretter

Svampesuppe

Er du også ret glad for suppe? Suppe er en herlig spise, når det begynder at blive koldt udenfor. Vi får derfor især meget suppe om efteråret og vinteren, så varmen rigtig kan få lov til at sprede sig i kroppen.  Vores svampesuppe er især god, hvis...

Gyoza: Japansk dumbling med svinekød

Gyoza er en japansk dumpling, som er en halvmåneformede dampet dumpling, som pandesteges og er fyldt med hakket svinekød og grøntsager. Dumplings er en populær kategori i det asiatiske køkken, og er samtidig blevet utrolig populært i Danmark på...

Vestjysk tomatsuppe

Der findes bare ikke ret meget som tomatsuppe. Det er nemt at lave. De fleste kan lide det uanset, om de kan lide tomater eller ej. Og så kan du tage børnene med i køkkenet, når denne ret skal laves.

Chimichurri burgers

Der findes nu ikke noget som en god, hjemmelavet burger! Chimmichuri I denne version er der skruet op for smagen, med den argentinske kolde sovs eller krydderurtesalsa, Chimichurri verde.I Chimmichurri verde er hovedingredienserne persille og...

Veggie burger med BBQ salt og dressing

Det er altid godt med burger, men denne gang har vi valgt at udfordre os selv lidt ved at lave en veggie burger - og det var en stor succes. Vores veggie burger er lavet med plantekød er bestemt ligeså fyldt med smag som en almindelig burger. Vi...

Nachos med hjemmelavet guacamole og salsa

Vestjyske Delikatesser har lavet et perfekt svar på en opskrift når det skal være nemt og lækkert: Nachos med hjemmelavet guacamole og salsa

Kartoffelsuppe med spinat og gulerødder

Nem og lækker hverdagsmad Mangler du en nem aftensmad, som der kan spises flere aftener i streg? Så er denne cremet kartoffelsuppe med spinat og gulerødder virkelig god. Børnene kan lide den, og det er nemt at lave en søndag eftermiddag til et par...

Jomfruhummerhaler med aioli og jordskokke chips

Elegant forret til nytårsaften, til dig der venter gæster. Find her den perfekte opskrift på Jomfruhummerhaler med aioli og jordskokke chips.

Vodka penne med mascarpone og peber rosé

Super lækker vodka penne, som smager himmelsk. Retten er perfek til børnefri weekend eller date-night med kæresten eller ægtefællen. Holder I parmiddag, vil denne ret også være et godt bud på den perfekte start på en god og sjov aften med...

Oksesteg, kartofler og spidskålssalat

Nem lørdagsmenu for hele familien

Vestjyske Delikatesser har udarbejdet et forslag på den helt perfekte lørdagsmenu, for dig og din familie. Den er simpel og lige til at gå til.

Se opskrifter på tilbehør

Halloumi Grillspyd

Grillspyd er så lækkert og kombinationsmulighederne er utallige!Vi har her lavet en version der er kød-fri, men med den lækre måltidsost Halloumi. Grillspydene kan nydes som hovedret eller som tilbehør til aftensmaden. I denne opskrift er der ikke...

Patatas bravas

Patatas bravas er en skøn og lækker ret, som vi tit laver, når vi vil hygge os med en god omgang tapas. Med denne klassiske spanske ret kan du servere tapas for dine venner og familie og overraske dem med alternativ spise til det klassiske danske...

Syltede squash

Er du også ret glad for syltede agurker og syltede rødbeder? Så kan det også være, at du bliver ret vild med syltede squash, hvis du ikke har prøvet det før. De syltede squash var et nyt koncept for os, men vi kan godt anbefale at prøve denne...

Elotes (grillet majs med topping)

Elotes - Hvad er det? Måske har du hørt om dem før - måske har du aldrig hørt det ord før - uanset gennemgår vi lige kort hvad de egentlig er. Elotes er i al sin enkelhed majskolber, der enten er grillede eller kogte, og derefter serveret med...

Syltede rødløg

Syltede rødløg er en lækker lille joker, som kan sætte prikken over I’et ved mange af dine retter. Vi plejer at lave rigeligt ad gangen, og bruger det så ellers til så meget som overhovedet muligt. Lav altid minimum 2 glas af gangen og prøv dig så...

Rabarberkompot

I mange danske haver, står der rabarber, som der trives rigtig godt i det danske klima. Planten med de dybrøde stængler og store brede blade, smager fantastisk, hvis man tilbereder den. Vores klare favorit er at koge en simpel, men lækker kompot....

Sweet potato fries med timian citronsalt og dip

Med disse lækre sweet potatoes fries kan du hurtigt og nemt servere en anderledes omgang fritter for madelskerne i dit hjem.  Vores sweet potatoe fries er en sand succes i vores hjem, og vi laver derfor gerne en ekstra stor portion til når børne og...

Tomatsalat med mozzarella

Tomatsalat er en sikker vinder, hvis du gerne vil servere noget frisk og lækkert som tilbehør til et godt stykke kød. Vi anbefaler, at man eksperimenterer en smule med dressingen. Nogle gange kan det være nødvendigt at smage til med salt og peber...

Syltede agurker

Syltede agurker er en klassisker til den varme leverpostej med bacon, den ovnstegte lørdagskylling og selvfølgelig som tilbehør på hotdogen.  Vi har været i køkkenet og lavet vores egen opskrift på syltede agurker med krydderier her fra Vestjyske...

Halloumi fries

Halloumi fries, oste-fritter, cheesesticks, ostestave... Kært barn har mange navne, og disse halloumi fritter er helt klart et indslag i køkkenet der er værd at prøve! Disse halloumi fries er den skønneste kombination af sprødhed, perfekt afstemte...
Summary
recipe image
Recipe Name
Tortillapizza med pesto
Published On

Hvad skal du have til morgenmad, frokost & aftensmad?

Vi har lavet madplan med en række lækre opskrifter til dig.

Hent dine gratis opskrifterne og madplanen her.

You have Successfully Subscribed!

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen