Tortillapizza med pesto

Når det skal være nemt, men stadig lækkert er tortillapizzaer et rigtig godt bud!

Tortillapizzaer er blevet mere og mere populære, hvilket vi godt kan forstå, da de både er nemme at lave, smager virkelig godt og så sparer du endda en del på kalorierne i forhold til en almindelig pizzadej.

Tortillapizza med alverdens fyld

I vores version er pizzaen lavet uden kød, men med stegt bacon på siden, til dem der ønsker at toppe med det. Pestoen er en fantastisk smagsgiver og passer helt perfekt til denne slags pizza.
Her kommer vi også med flere bud på fyld, du kan komme på din tortillabund.

Det er sådan set kun fantasien der sætter grænser for dit fyld på en tortillapizza. I vores opskrift laver vi en nem tomatsauce selv, men du kan også blot bruge ketchup, tomatpuré eller en færdigkøbt. Det er hvad du synes er nemmest og lækrest.

Den lækreste bund

En ting man skal være opmærksom på ved tortillapizzaer er at bunden kan blive lidt fugtig inde i midten af pizzaen, hvis der kommer meget fyld på. Et godt tip for at undgå dette er at du varmer din bageplade op, sammen med ovnen, og først flytter din pizza over på bagepladen, når både denne og ovnen er godt varme. Dette hjælper til at give en mere sprød pizzabund hele vejen igennem. Tippet gælder i øvrigt også for almindelig pizzadej.
Ønsker du, i stedet for at bruge en tortillapandekage som bund, at lave din egen pizzadej – finder du en nem opskrift på dette nederst i opskriften.

Vi håber du har lyst til at prøve en af vores varianter. Velbekomme.

Du skal bruge:

Til tomatsaucen

Til 1 tortilla pizza

  • Tortilla pandekage
  • Din hjemmelavede tomatsauce
  • Friske cherrytomater
  • Mozzarellaost
  • Pesto – vælg din favorit her

Hvis du ønsker at have kød på din pizza, så kan du bruge sprød bacon eller seranoskinke.

Sådan gør du:

  1. Hæld ingredienserne til tomatsaucen i en blender, minihakker eller lignende og blend. Du får en stor portion tomatsauce og kan gemme resten i køleskabet eller på frost. 
  2. Fordel lidt tomatsauce på din tortillapandekage.
  3. Ønsker du kød på din pizza, så er det nu du putter din seranoskinke på (vælger du i stedet bacon, så steg denne for sig selv, så du kan bruge det som topping, når pizzaen er færdig.)
  4. Put lidt ost på pizzaen, og bag den i ovnen i 5 min. i en forvarmet ovnen på 175 grader (varmluft).
  5. Lav nu din ønskede pesto (det kan eksempelvis være grøn pesto, rød pesto, pesto chili eller måske vores pesto pizza krydderi) ved at blande krydderiet med vand og olie. Se anvisningen på krydderiglasset.
  6. Når de 5 min. er gået, tager du pizzaen ud af ovnen og putter lidt skiver tomater på. Læg pizzaen ind i ovnen igen, og lad den bage færdig i yderligere 5 min.
  7. Tag nu pizzaen ud og smør din hjemmelavet pesto ud på pizzaen, så det er ligeligt fordelt.

Velbekomme.

Bag din egen pizzabund

Du skal bruge:

Til 1 pizzabund

  • 370 g hvedemel eller anden grov mel
  • 1 spsk bagepulver
  • 2 tsk salt
  • 175 ml vand (evt. lidt mere)
  • 2 spsk olivenolie

Sådan gør du:

  1. Bland alle tørre ingredienser i en skål.
  2. Bland olivenolie og vand i en anden skål/litermål.
  3. Tilføj nu væsken over i skålen med de tørre ingredienser lidt af gangen, og rør indtil dejen er fast og klæbrig.
  4. Hæld lidt ekstra mel ud på bordet og ælt nu videre på dejen på bordet. Rul nu dejen ud til en stor pizza.
  5. Tilsæt fyld og bag pizzaen i ovnen ved 250 grader (almindelig ovn) i 10-12 min.

Hvilke krydderier skal bruges til opskriften?

Pizza krydderi

39,95 kr.

Hvidløgssalt

39,95 kr.

Pesto grøn

39,95 kr.

Se opskrifter på kød-fri retter

Burrata

Burrata er en nem og hurtig frokost eller forret, som ikke mindst også er smagfuld og krydret. Vi er gået klassisk til værks med en lækker blød og cremet burrata på sprødt kerne-rugbrød med frisk spinat, toppet af med vores Bruschetta-pesto og...

Misosuppe

Misosuppe er en meget enkel og lækker suppe. Den består af en base, selve suppen, lavet på sojabønnepastaen Miso og en bouillon. Dertil tilføjer man diverse ingredienser - som regel nudler og grøntsager. Suppen kan også indeholde både fisk og kød...

Indisk Dhal

Dhal, dahl eller daal? Kært barn har mange navne og der er åbenbart flere måder at stave til denne lækre indiske ret. For overskuelighedens skyld holder vi os til førstnævnte stavemåde. Dhal er en virkelig lækker indisk ret, typisk lavet med røde...

Pita med hummus og falafel

Pita er både en nem og billig ret, og så smager det bare utroligt lækkert! Hvadend du har lyst til at bage dine egne brød, eller du blot køber dem færdigbagte, er det en nem og lækker spise.I vores version har vi lavet den som en kødfri udgave, med...

Halloumi fries

Halloumi fries, oste-fritter, cheesesticks, ostestave... Kært barn har mange navne, og disse halloumi fritter er helt klart et indslag i køkkenet der er værd at prøve! Disse halloumi fries er den skønneste kombination af sprødhed, perfekt afstemte...

Elotes (grillet majs med topping)

Elotes - Hvad er det? Måske har du hørt om dem før - måske har du aldrig hørt det ord før - uanset gennemgår vi lige kort hvad de egentlig er. Elotes er i al sin enkelhed majskolber, der enten er grillede eller kogte, og derefter serveret med...

Halloumi Grillspyd

Grillspyd er så lækkert og kombinationsmulighederne er utallige!Vi har her lavet en version der er kød-fri, men med den lækre måltidsost Halloumi. Grillspydene kan nydes som hovedret eller som tilbehør til aftensmaden. I denne opskrift er der ikke...

Tortilla med bønnemos

Vegi-tortillas med bønnemos er simpelthen en fantastisk lækker ret, hvis frokosten lige skal piftes lidt op, eller aftensmaden skal være nem og sund. Bønnemosen er nem at lave i forvejen, og vi plejer faktisk at lave en stor portion, så der er...

Vodka penne med mascarpone og peber rosé

Super lækker vodka penne, som smager himmelsk. Retten er perfek til børnefri weekend eller date-night med kæresten eller ægtefællen. Holder I parmiddag, vil denne ret også være et godt bud på den perfekte start på en god og sjov aften med...

Grøn risotto med squash, ærter og citron

Vi elsker en god omgang risotto, og derfor har vi været i køkkenet for at lave en lille opskrift til dig her fra det vestjyske køkken. Denne udgave står på et skønt strejf af sommersmag - perfekt til både de varme sommermåneder, men også til de...

Se opskrifter på frokostretter

Lakseroulade

Lakseroulade er en lækker måde at få fisk på. Den fede røgede fisk, sammen med den friske spinat og den krydrede, velsmagende flødeost er en skøn kombination, med mange anvendelsesmuligheder. Lakserouladen kan både bruges til at indgå i et...

Æggesalat med Hawaii krydderi

En æggesalat, lidt udover det sædvanlige! - Sådan vil vi beskrive denne opskrift på en enkel, men utroligt lækker æggesalat. I æggesalaten skal du kun bruge 4 ingredienser, for at få et virkeligt velsmagende pålæg til dit kolde bord, brunchen,...

Bagel med ramsløg og Philadelphia ost

Du skal bruge: Til 1 bagel Bagel Salat og grøntsager, såsom tomater, agurk, avocado, rødløg og rucola. Røget laks (du kan også bruge rejer) Philadelphia ost Ramsløg krydderi Sådan gør du: Læg 1 spsk. tørret ramsløg i en skål med lidt koldt vand, og...

Mexicanske tortillas

Mexicanske tortillas bliver mere og mere populære herhjemme. Det tynde lækre brød kan fyldes med alverdens skøn fyld, og man opnår en nem og lækker ret, på ingen tid! Vi har valgt at lave en helt klassisk udgave, som vi kender det herhjemme, af en...

Tortilla med bønnemos

Vegi-tortillas med bønnemos er simpelthen en fantastisk lækker ret, hvis frokosten lige skal piftes lidt op, eller aftensmaden skal være nem og sund. Bønnemosen er nem at lave i forvejen, og vi plejer faktisk at lave en stor portion, så der er...

Bagt avocado med æg og salat

Lækker opskrift på bagt avocado med æg og salat samt rugbrød ved siden. Opskriften er nem at lave og kan spises både som frokost, morgenmad eller til brunch. Retten egner sig også rigtig godt til påskebordet.   God morgenmad eller frokost...

Kyllingesandwich

En kyllingesandwich med lækkert brød og en velsmagende dressing går man aldrig galt i byen med. Kyllingen er lækker og krydret og den kolde dressing med masser af smag og skønne krydderurter er det perfekte supplement dertil. En nem og sund frokost...

Pita med hummus og falafel

Pita er både en nem og billig ret, og så smager det bare utroligt lækkert! Hvadend du har lyst til at bage dine egne brød, eller du blot køber dem færdigbagte, er det en nem og lækker spise.I vores version har vi lavet den som en kødfri udgave, med...

Burrata

Burrata er en nem og hurtig frokost eller forret, som ikke mindst også er smagfuld og krydret. Vi er gået klassisk til værks med en lækker blød og cremet burrata på sprødt kerne-rugbrød med frisk spinat, toppet af med vores Bruschetta-pesto og...

Quesadillas

Gå på opdagelse i det mexicanske køkken med disse lækre quesadillas. Quesadillas er en traditionel mexicansk spise, som kan nydes såvel varm som kold. Med vores quesadillas med ølbraiserede svinekæber kan du servere en smagsfuld og lækker ret, som...

Se opskrifter til fester og gæster

Pannacotta med havtorn

Vestjyske Delikatesser giver dig her et forslag, til en traditionel dessert til nytår. Du kan lave den dagen før. Det bliver den faktisk en anelse bedre af.

Grøn risotto med squash, ærter og citron

Vi elsker en god omgang risotto, og derfor har vi været i køkkenet for at lave en lille opskrift til dig her fra det vestjyske køkken. Denne udgave står på et skønt strejf af sommersmag - perfekt til både de varme sommermåneder, men også til de...

Gyoza: Japansk dumbling med svinekød

Gyoza er en japansk dumpling, som er en halvmåneformede dampet dumpling, som pandesteges og er fyldt med hakket svinekød og grøntsager. Dumplings er en populær kategori i det asiatiske køkken, og er samtidig blevet utrolig populært i Danmark på...

Hokkaidosuppe med pulled chicken

Hokkaidosuppe, eller græskarsuppe, er over de seneste par år blevet meget populært og ikke uden grund!Græskarsuppe er både nemt og billigt at lave, og du får den lækreste cremede suppe, der mætter godt. Denne suppeopskrift giver en stor portion...

Asiatisk inspireret kylling i karry

Det asiatiske køkken er velkendt for deres mange lækre smagsnuancer, og mange danskere elsker også, at krydre deres madrepertoire med de lidt mere spicy udgaver, som østens retter byder på. Der er ikke sparet på krydderierne - ej heller smagen! Vi...

Nem rejesalat

Benyt denne nemme rejesalat til enhver anledning. Den egner sig perfekt til forretter og tager kun 10 minutter at lave.

Jomfruhummerhaler med aioli og jordskokke chips

Elegant forret til nytårsaften, til dig der venter gæster. Find her den perfekte opskrift på Jomfruhummerhaler med aioli og jordskokke chips.

Oksefilet med cheddar-kartofler

Lækker og elegant hovedret til nytår som med garanti sende dine gæster hjem mætte. Oksefilet med cheddar, kartofler, bacon-gulerødder og rødvinssauce.

Indisk Dhal

Dhal, dahl eller daal? Kært barn har mange navne og der er åbenbart flere måder at stave til denne lækre indiske ret. For overskuelighedens skyld holder vi os til førstnævnte stavemåde. Dhal er en virkelig lækker indisk ret, typisk lavet med røde...

Andebryst med spidskålssalat

Skal du lave and til mortensaften? Eller måske er en hel and, for meget at lave til juleaften hjemme ved dig? Et andebryst en nem og billig måde at få and på. Kødet er rigt på fedt og det bliver derfor virkelig mørt og saftigt ved tilberedning....
Summary
recipe image
Recipe Name
Tortillapizza med pesto
Published On

Hvad skal du have til morgenmad, frokost & aftensmad?

Vi har lavet madplan med en række lækre opskrifter til dig.

Hent dine gratis opskrifterne og madplanen her.

You have Successfully Subscribed!

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen