Pasta med palmekål

Så er vi klar med en ny fortolkning af ricotta pastaen – nemlig pasta med palmekål.

En rigtig lækker ret, der er perfekt til alle årstider – om det er forår, sommer, efterår eller vinter. Den smager fantastisk, kold som varm – og kan derfor også bruges til både en hyggelig aften med vennerne eller til at pifte madpakken til jobbet op.

Kan du ikke finde palmekål, kan du erstatte det med friske spinatblade i stedet.

Lad os gå i gang – vi ses i køkkenet.

/ Sonja & Martin

Du skal bruge:

Til 4 personer

Pasta med palmekål

  • 100 gram Cherrytomater
  • 1 tsk. flormelis
  • 400 gram palmekål
  • 3-4 fed hvidløg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 60 gram revet parmesan
  • 1-2 tsk. Pesto Pasta
  • 60 gram ricotta
  • 100 gram pasta

Sådan gør du:

Start med at halvere cherrytomater og drys lidt flormelis på. Det vil fremhæve sødmen i tomaterne. Bag derefter tomaterne i ovnen på 120 grader i 1 time.

Kog pastaen og gem lidt af kogevandet til at opbløde pesto pasta krydderiet. Brug 1 spsk. kogevand pr. tsk. pesto pasta.

Fjern stokken fra palmekålen og kog det i 5 min. sammen med 3-4 hvidløgsfed. Blend derefter palmekålen og hvidløget sammen med olivenolien, revet parmesan og det fugtige pesto pasta krydderi.

Bland ricotta i og bland det hele sammen – herefter skal der anrettes med tomater og parmesan på toppen.

Bon appétit her fra den jyske hede!

1
    1
    Kurv
    Vestjyske drømme
    1 X 45,00 kr. = 45,00 kr.