Nem rejesalat

Vi elsker rejecocktail – og ja, det er lidt 80’er agtigt, men om ikke andet, så smager det stadig ganske fantastisk! Og specielt på en aften, hvor solen skinner over det danske sommerland.

Og for at få den perfekte 80’er smag, har vi faktisk lavet en krydderiblanding, som du blot skal røre i creme fraichen, og så har du rejecocktail på 10 minutter.

Det eneste, du skal bruge fra krydderihylden, er vores bruschetta barbeque.

Du skal bruge:

Sådan gør du

  1. Rejer drænes i en si. Det kan være en fordel at klemme dem lidt i hænderne efterfølgende, så du får så meget vand fra som muligt – uden at ødelægge rejerne
  2. Rør creme fraiche, mayonnaise, tomat chips og bruschetta sammen og tilføj herefter rejerne.
  3. Nu sættes det hele på køl i min 1 time inden servering

TIP: Skal rejesalaten spises som et større måltid, kan du med fordel lægge det over et lag af iceberg salat og herefter pynte med agurkeskiver, citroner og tomater.