Nem rejesalat

Benyt denne opskrift på en nem rejesalat til enhver anledning – både hverdag og fest.
Den egner sig perfekt til forretter, og dne tager kun 10 minutter at lave.

Du skal bruge:

Sådan gør du

  1. Rejer drænes i en si. Det kan være en fordel at klemme dem lidt i hænderne efterfølgende, så du får så meget vand fra som muligt – uden at ødelægge rejerne
  2. Rør creme fraiche, mayonnaise, tomat chips og bruschetta sammen og tilføj herefter rejerne.
  3. Nu sættes det hele på køl i min 1 time inden servering

TIP: Skal rejesalaten spises som et større måltid, kan du med fordel lægge det over et lag af iceberg salat og herefter pynte med agurkeskiver, citroner og tomater.

Tilmeld nyhedsbrev og få 15% rabat på din næste bestilling

Der kommer også løbende tips til lækre opskrifter og inspiration til aftensmaden, festmåltider og snacktid.

You have Successfully Subscribed!