Fetacreme

af | okt 14, 2019 | Tilbehør | 0 Kommentarer

Nem fetacreme – til store og små

Vestjyske Delikatesser har udarbejdet et forslag på en lækker fetacreme. Fetacremen er både for store og små og der vil med garanti ikke være mange rester tilovers.

Fetacremen kan både bruges som: Grøntsagsdip, creme til bruchetta, til oksekøddet eller nydes på et ovnbagt brød.

Du kan selv vælge hvad du putter i. I denne opskrift bruger vi pillede edemamebønner. Der kan også bruges peberfrugt, eller blot 1 spsk krydderier. Eksempelvis vores Herbs De Provence.

Du skal bruge til 2 personer:

Fetacreme med edemamebønner:

Sådan gør du

  1. Put alle ingredienserne ned i en minihakker og kør godt rundt, indtil du får en helt glat masse. (Den bliver lidt tynd)
    Hvis du ikke har en minihakker, kan du fint bruge en stavblender.
  2. Når du har blendet/hakket det til en ensartet masse, hælder du det over i din serveringsskål.
  3. Sæt det i køleskabet med folie eller sølvpapir over i minimum 1 time, så det kan nå at sætte sig igen.
  4. I mellemtiden kan du så skære dine grøntsager eller varme dit brød.

Til slut

Når fetacremen har stået i minimum 1 time, vil den være fast og lækker igen. Lige til at smøre på et brød, eller bruge som fredagsdip.

NB: Du kan sagtens lave fetacremen dagen før – bare husk på at der er mælkeprodukter i, så holdbarheden vil være derefter.

Velbekomme

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

- og få en ekstra overraskelse næste gang, du bestiller krydderier hjem fra os. 

You have Successfully Subscribed!