Æggesalat


Æggesalat er det perfekte tilbehør til mange forskellige retter, hvor det fungere som klassisk pålægssalat.
- Sandwich
- Rugbrød / smørebrød
- Påskefrokost
En hjemmelavet æggesalat hører sig hjemme på et dansk frokostbord, og derfor har vi selvfølgelig også lavet en opskrift på æggesalat, hvor du kun skal bruge 3 ingredienser – nemlig æg, cremefraiche og Vestjyske Delikatessers Hawaii krydderimix. Krydderimixen indeholder alle de nødvendige krydderier, som du ellers ville skulle tilføje til retten. Ved at bruge Hawaii krydderimix undgår du altså at skulle købe flere forskellige ingredienser til din æggesalat.
Opskrift til påskefrokosten
Æggesalaten egner sig rigtig godt til det kolde bord, og går i god spænd med både sild og andet pålæg, der serveres til den traditionelle påskemiddag.
Hertil kan du blandt andet også lave vores populære rejesalat eller fiskefilet.
Vi håber, du har lyst til at prøve denne æggesalat opskrift, i så fald finder du krydderien her.
Sådan gør du:
- Pil 3-4 æg og skær i stykker.
- Bland 2 dl. creme fraishe med 1 tsk. Hawaii krydderimix.
- Bland nu dressing og æg sammen i en skål.
Hvilke krydderier skal bruges til opskriften?
Vælg enten original eller økologisk.
Se opskrifter på kød-fri retter
Se opskrifter på aftensmadsretter
Se opskrifter på tilbehør































